Keşfet

1 Seneden Fazla Daha Garantisi Olan Tertemiz-Problemsiz Ati 200Is Ps

kar_delen6

Yeni Üye
Ad Soyad
Eser
Merhaba;

Bu PS yi forumdan aldım ve son 4-5 aydır kullanıyorum. Benden önceki arkadaş da bana satmadan 6 ay kadar önce Aquamarket Ömer Bey' den almış. Yani toplam 1 seneden az süredir kullanılıyor ve daha 1 seneden fazla 100% garantisi var. Ömer Bey' i arayıp garantisini vb. sorabilirsiniz, fatura sahibinin adı Can Sevdik. 

PS' den çok memnunum, aynı akvaryumda bir önceki PSm olan Bubble Magus Curve7' den 2-3 kat daha fazla aynı koyu renkte balçık gibi topluyor. Alman malı, saat gibi çalışan gerçekten güzel bir PS. Neden satmak istiyorum? Hani insanda sürekli bir kaşıntı oluyor ya; şimdi de kafamda sıfır veya temiz 2. el bir BK Mini 180 veya 200 almak var, bu yüzden ATI' yi satmak istiyorum. PS de en ufak bir çizik, kırık, problem vb. yoktur; güzelce temizleyip dükkana koysanız satılır, abartısız o kadar yani. Almak isteyen gelip evde çalışırken görsün ve öyle alsın.

Fiyat olarak pazarlıksız 850 TL istiyorum veya çok temiz 2. el, son versiyon (Gen 3) bir BK Mini 180 veya 200 vb. ile üstünü nakit anlaşarak takas yapabilirim. Güzelce kutu vb. ambalaj yapıp kargo da yapabilirim. Teslim yeri Kurtköy Sabiha Gökçen tarafları, denk gelirse ortak nokta veya kargo. İrtibat ÖM veya 0532 3667566

Moderatör tarafında düzenlendi:
atık kabı sağlammıdır acaba?

Atık kabını matkapla delip tahliye açacaktım; çok düşündüm ama kırılır vb. diye cesaret edip delemedim, yani sağlam :)

Bu arada, ilan başlığında model tam görünmemiş; PS son versiyon ATI 200is modeldir, dijital ekranda kaç lt hava emdiğini vb. görebildiğiniz ve motor gücünü cihaz kumandasından 12-34 watt arasında istediğiniz gibi ayarlayabildiğiniz son model yani...

ÜRÜN LİNKİ:

Aşağıdaki fotoğraflar PS nin tam 36 saatlik toplamasıdır. Şuan çok az sayıda küçük balık var, 4-5 tane Tang olduğu zaman haftada 2 kap kesin boşaltıyordum...

2aeqf0x.jpg

20sdtp5.jpg

çok iyiymiş ya, alacak olana hayırlı olsun. Benim oyuncak boyu marka ps yanında ferrari bu :(

Kutlu Bey İnşallah sizde çok daha güzelleri olur...

Bu hobi hep kaşıntı ve para tuzağı. Bende ilk önce RSM 130D vardı, onun PS si iyiydi ama süper değildi. Sonra normal sumplu akvaryum aldım ve BM NAC7 PS kullandım, daha iyiydi. Sonra BM Curve7 aldım, o da farklıydı. Sonra bu ATI' yi aldım, gerçekten çok çok farklı olduğunu gördüm. Şimdi BK bundan bile iyidir dediler, ona heves ettim... Sonu yok yani, paran çok olacak sürekli alacaksın yenisini... :)

Aynen ben 750 tlye 3 aylık bk mini 160 kaçırdım yeni jenerasyon, bütçe ayıramadım ona. Ayırabilseydim, o paraya ps'i kullanmayıp odamda saklasam dahi acımazdım. Evet hayalim ati yada bk mini. Akvaryumum 128lt birkaç aya büyütmeyi düşünüyorum. 

Sizin ps ise alacak olana hayırlısı olsun. Güzel cihaz... Hayırlı satışlar

Arkadaşlar PS yi soran oluyor; Haziran ortasında teslim etmek üzere biriyle anlaştım, bir aksilik vb. çıkar da o taraf olmazsa yine güncellerim ilanı...

Konu görüntüleyen kullanıcılar