Keşfet

1 Senelik Problemsiz Temiz Bubble Magus Curve7 Protein Skimmer

kar_delen6

Yeni Üye
Ad Soyad
Eser
Merhaba;

Curve9 almayı planladığım için elimdeki 1 senelik Curve7 Bubble Magus protein skimmer satılıktır. Fiyat olarak 300 TL düşünüyorum. Az da olsa bir pazarlık payı vardır. Cihaz temizdir, 3 ayda bir komple sirkeli sularla yıkadım, her parçası sorunsuz ve temizdir. Ekonomik fiyatlı ve çok az elektrik yakan bir PS modelidir. Teslimat Kurtköy-Pendik Sabiha Gökçen tarafları, denk gelirse ortak nokta veya her yere kargodur. Telefonum 0532 3667566.

Merhaba;

Curve9 u başkası aldı ama ben de sonunda muradıma erip ATI 200is aldım bir arkadaştan :)

Bu yüzden elimde şuan hala sumpta aktif çalışan Bubble Magus Curve7 PS satılıktır. Birkaç güne kadar sistemden çıkarıp 1 gece sirkeli suda çalıştırıp tertemiz yapıp almak isteyecekler için kenara koyacağım. Ben akvaryumdaki her tür motorlu cihazı 3 ayda bir bir gece sirkeli suda çalıştırırım bu yüzden bu satılık PS nin motoru üstünde veya kasasında falan en ufak bir kalker birikmesi vb. yoktur. PS yi temizleyince fotoğraf koyarım ama dediğim gibi, almak isteyenler motorunu ve kasasını pırıl pırıl, kutusundan yeni çıkmış gibi düşünebilirler...

İstediğim fiyat pazarlıksız 300 TL dir.

Yeni PS mi kurdum be Curve7 yi dışarıya aldım. Sirkeli bir kova suda 1 gün çalıştırılmış ve tertemiz yeni sahibini beklemektedir. Güncel, 300 TL.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hadi hayırlı olsun, gözün aydın, ama curve 7'de kesinlikle çok iyi bir ps, bende 1 yıldan fazla zamandır kullanıyorum ve sıfır nitrat.

Sağol Abi. Curve7 gerçekten güzel PS ama ben hep ATI istiyordum biliyorsun; ışıklı falan bunlar, çektiği havayı vb. görüyorsun; oynaması güzel oluyor :)

PS günceldir, temizledim aşağıdaki gibi duruyor.

250-260-275 TL vb. olur mu diye soran arkadaşlar, ÖM lerinize cevap verdiğim gibi; şimdilik fiyat inmeyi düşünmüyorum çünkü sıfırı olmuş 450 küsür TL ve benim PS gerçekten "bayandan temiz, sigara içilmemiş araba" gibidir, fazla fiyat kırmaya gerek yok :) PS yi alana benden bir şeyler alan herkese verdiğim gibi Nitrat-Fosfat emen Red Mangrove bitkilerinden 5 tane hediye edebilirim.

PS tertemiz balkonda duruyor; yer Kurtköy Sabiha Gökçen, fiyat 300 TL.

PS tertemiz balkonda duruyor; yer Kurtköy Sabiha Gökçen civarı, fiyat 300 TL.

Yeni mutlu sahibinde şuan :)

BİRTÜRLÜ GELEMEDİM  GELSEYDİM ALACAKTIM .ESERCİM ŞİMDİ DİYECEKSİNKİ HEP AYNI CÜMLELER SENDE HAKLISIN .ALAN KİŞİYE ŞİMDİDEN  HAYIRLI OLSUN.

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Geri