Keşfet

110-70-45 yeni tank projem

Sahin7171

Yeni Üye
Merhaba 

Forumda çoğu kurulumu okudum bende kendi yapacağım projemde tavsiye almak için paylaşmak istiyorum sizlerle

Şuan ki tankım 90-50-50 Burak atabas yapımı ince sistem 6 kg dal Fiji kaya kendi tasarımım aquaforest probiyotik tuz

Aquaforest lifesource

Aquaforest probios pro bio f ve np pro

Aquaforest karbon ve fosfat minus(maalesef reaktörum yok kadın corabina devam????)

Aquaforest companent 123(kendim hazırlıyorum yük az olduğu için elle 5 ml giriyorum)

Aquaforest aminoasit vitality build ve enerji 

Full sistemimde polanyalilara güvendim sadece reefroids ve booster aldım mercan besini olarak 

Katkilarimi toz şeklinde aldım hepsini kendim hazırlıyorum

Testlerim salifert sadece nitrat aquaforest o da galiba hatalı turuncu çıkıyor ölçüm yapamıyorum

Curve7 ps (ben yeterli geleceğini düşünüyorum aşağıda açıklamasını yapacağım)

Pro 2 cree(ekleme yapmam gerekecek gibi siz ne düşünüyorsunuz)

Ew-28 dalga motoru (yeterli gelmezse tunze 6015 yedekte duruyor)

Newjet2300 (3000 ligini aldım fiyatı çok uygun geldi)

Kum suanki tankım da 4 cm olarak var canlı Aragonit düşünüyorum kaç paket almalıyım?

Yandan komple durso düşünüyorum yani tankın 10 cm kenarı komple durso olacak içine mangrow eklemek istiyorum PS ye destek için hemde orayı refugium olarak pod beslemek istiyorum ustalardan yardım bekliyorum kafam çok karışık sump nasıl olacak felan çok bilgi kalabalığı var 

Fotoğraf boyutu nedeni ile ekleme yapamadım sadece bu kötü fotoğraf uygun oldu ileride tankın yapımından herşeyi burada kalıcı olmasını istiyorum belki biride benim gibi yeni tanka geçmek ister 

Ekli dosyayı görüntüle 58849

-ps yüke bağlı ileride yetmez zaten.

-fotoğrafı ise hızlı resim yükle sitelerinde yükleyin sonra resim URL' sini buraya (yazı yazdığınız yere) yapıştırın.

-paylaşım için teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: and
Ölçüleri bı tık düşürdüm 110-65-45 şeklinde mobilya 130-65-85 ebadında 

Skimmer 150sss

Dalga motoru iki adet ew-28

Kafa motoru DCQ 3500

Aydınlatma olarak da acroya geçiş yaptığım için 8*39 watt yapacağım

akvaryumun genel bir fotoğrafını paylaşırmısınız.

Varmı bir gelişme, foto vs.  Varmı

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Geri