CuneytK
Yeni Üye
- Ad Soyad
- Cuneyt
Merhabalar ,
Cüneyt ben Istanbul Beylikdüzü yaş 40 resifbölgesini uzun süredir takip ediyorum
Akvaryum siparişi verdim 3 haftası var aşağıdaki ürünlerin hiç birini almadım elinde olan varsa ilgilenebilirim ciddi şekilde
Lps ileride SPS düşünüyorum
Extra clear 12mm alttan sumplı olacak
Ps: BK double cone 180 düşünüyorum 200 sorun yaratır mı?
Aydınlatma: t5 ati sunpower veya giesemann matrix 2 dimli 8x39 düşünüyorum (2 lamba yanmaya bilir ilk başta) ilan açtım ayrıca
Reaktörler: zeovit ve fosfat
Dozlama: uygun bir dozaj pompası alacağım
Kafa motoru: red dragon speedy 5m3
Dalga motoru : önerisi olan var mı salonda dibimde olacak akvaryum vınlama sesi düşünmüyorum yoksa ecotech mp40 olabilirdi ama ses sorunu var sanırım
Kum: argonit
Kaya: fiji branch
Isıtıcı:300 Watt
Su tamamlama: twins olabilir sanırım?
Regülatör ve RO
Testler: almam lazım neler önerirsiniz
Tuz ölçer: almadım ATV alacağım
Kafa motoru ve ps su emiş güçleri aynı mı ayarlanmalı ? Örnek saate 5m3 lük kafa motoru BK cone 200 saate 2m3 bu durumda kafa motoru sadece 2m3 mü çalıştırılmalı?
Benim ölçülere BK double cone 200 fazla gelir mi?
Tankı kurmaya başladığımda ayrı bir kurulum mesajı atacağım önerilerinizi bekliyorum
Çok teşekkürler şimdiden
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Cüneyt ben Istanbul Beylikdüzü yaş 40 resifbölgesini uzun süredir takip ediyorum
Akvaryum siparişi verdim 3 haftası var aşağıdaki ürünlerin hiç birini almadım elinde olan varsa ilgilenebilirim ciddi şekilde
Lps ileride SPS düşünüyorum
Extra clear 12mm alttan sumplı olacak
Ps: BK double cone 180 düşünüyorum 200 sorun yaratır mı?
Aydınlatma: t5 ati sunpower veya giesemann matrix 2 dimli 8x39 düşünüyorum (2 lamba yanmaya bilir ilk başta) ilan açtım ayrıca
Reaktörler: zeovit ve fosfat
Dozlama: uygun bir dozaj pompası alacağım
Kafa motoru: red dragon speedy 5m3
Dalga motoru : önerisi olan var mı salonda dibimde olacak akvaryum vınlama sesi düşünmüyorum yoksa ecotech mp40 olabilirdi ama ses sorunu var sanırım
Kum: argonit
Kaya: fiji branch
Isıtıcı:300 Watt
Su tamamlama: twins olabilir sanırım?
Regülatör ve RO
Testler: almam lazım neler önerirsiniz
Tuz ölçer: almadım ATV alacağım
Kafa motoru ve ps su emiş güçleri aynı mı ayarlanmalı ? Örnek saate 5m3 lük kafa motoru BK cone 200 saate 2m3 bu durumda kafa motoru sadece 2m3 mü çalıştırılmalı?
Benim ölçülere BK double cone 200 fazla gelir mi?
Tankı kurmaya başladığımda ayrı bir kurulum mesajı atacağım önerilerinizi bekliyorum
Çok teşekkürler şimdiden
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi