Keşfet

12*54 T5 Diy Armatür Florasanları Ile Beraber

sguner

Aktif Üye
Ad Soyad
SITKI GÜNER
2 Senedir kullandığım armatürü satıyorum. 125*75 cm boyutlarındadır. Ati armatür aldığım için satıyorum. Dışı elektrostatik boya ile beyaz renkte boyanmıştır. Askı aparatları da verilecektir. Hiçbir sorunu yoktur. Dörderli olarak yanmaktadır, balastlara florasanlar bir baştan bir sondan yanacak şekilde bağlanmıştır. Balastlar Tridonic Atco'dur. Yanında 10 tane bir senelik çoğunluğu ATİ floranslar da verilecektir. Beylikdüzünden teslim edebilirim. Kargo alıcı ödemeli gönderebilirim ama önceliğim elden alınmasıdır. 350 TL  

Moderatör tarafında düzenlendi:
Güncell

güncel

slmlar sıtkı bey, benim tank ölçülerim 110.75.55,   şuanda kullandığım amatür 6*39,  sizin armatur benim tanka nasıl olur acaba.

YAsin bey üzerinde taç var ise 15 cm kısmı kamufle edebilirim derseniz iyi olur. Çünkü 110 cm boyu olan bir akvaryuma 39 watt t5 te çok ölün nokta kalıyordur. bu handikapı belki görsel noktaları hallederseniz tankınız için daha iyi olur

sıtkı bey o halde müsait olduğunuz zaman armatürü bir görmek isterim.bende büyükçekmecedeyim.0532 305 25 47 tel numaram.ararsanız çok sevinirim.saygılar.

Güncel

Güncel 300 TL

300 TL Güncel

Güncel

250 TL güncel

Güncel

Güncel

Güncel

Güncel

Güncel

İnş son kez rezerve olarak yazıyorum :)

Konu görüntüleyen kullanıcılar