Keşfet

120*65*45 the smell of the sea

MEHMET SEÇKİN

Yeni Üye
Ad Soyad
MEHMET SEÇKİN GÖKBAY
Kıymetli hobici arkadaşlar hepinize selam olsun,kokusuna hasret kalmışım ki bu sefer yeni tanka bir isim olsun istedim.Güya hobiyi tamamen bırakıp kendimi tv,oyun konsolu falan oyalarım demiştim ama olmadı bakalım rabbim utandırmasın.Sonsuz desteklerinden dolayı adam gibi adam ERKAN EFE kardeşime teşekkürler.

Tank,ekipman açıklamaları:

1)175*70 beyaz lake dolap

2)120*65w*50h full extra clear ana tank

3)Giesemann Matrix2 8*54 watt aydınlatma

4)Red dragon 5 m3 kafa motoru

5)Bubble king supermarine 200 ps

6)Caribsea speacial grade aragonite kum

7)Fiji brunch kaya

8)Aquarium systems reef cyrstal tuz 20 kg

9)Mag float large scrape cam sileceği

10)Reverse osmois system

Ufak tefek v.s v.s.

53af12567af5a881b69047f41a7c99dd.jpg
b82a4c8dcfaaf1830638dddf246de617.jpg
cff78baba695b066e3c69ccb75aaed23.jpg
c4561ec00d9ee9ad92ea116767477254.jpg
a172286daec7a0a1c0a2dde12ec49b2b.jpg
d46870e4d78b2bde1afa310987d08e85.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hayırlı olsun, Mehmet Bey. İyi bir tank için malzemeler çok iyi seçilmiş. Erkan Bey ile ilgili görüşlerinize aynen katılıyorum. Saygılar, Can

hayırlı olsun mehmet bey. Balık grubu ve marcan grubu olarak hangi türleri düşünüyorsunuz

Hayırlı olsun, Mehmet Bey. İyi bir tank için malzemeler çok iyi seçilmiş. Erkan Bey ile ilgili görüşlerinize aynen katılıyorum. Saygılar, Can
İyi dilekleriniz için teşekkürler Can bey

hayırlı olsun mehmet bey. Balık grubu ve marcan grubu olarak hangi türleri düşünüyorsunuz
Çok teşekkür ederim,balık konusunda çok net olmasa da ilk sırada blue face angel var,kole tang vazgeçilmezim ama çok acı tecrübeler yaşadım bu balıkta,purple kraldır zaten,Belki biraz angel biraz butterfly,mercan ağırlıklı montipora olabilir öncelikle,bütçe doğrultusunda yavaş adımlar atmak istiyorum

hayırlı olun maşallah çok güzel bir akvaryum olmuş

Hayırlı Olsun Mehmet Bey MaşaAllah çok güzel görünüyor Güzel bir kaya Dizaynı ile harika görünecek uzun Ömürlü olmasını dilerim.

Hayırlı olsun çok güzel :)

Kayaların hepsi Fiji branch mi? Birde nasıl öyle beyazlattınız ? :)  

Hayırlı olsun çok güzel [emoji4]
Kayaların hepsi Fiji branch mi? Birde nasıl öyle beyazlattınız ? [emoji4] 
Ben beyaz sirke dolu bir çöp kovası içine dalga motoru koyarak 3 gün beklettim sonra bir dış fırçası veya sert temizlik fırçasıyla ovarak bembeyaz ve bütün gözenekleri ortaya çıkacak şekilde temizledim.en son olarak karbonatlı suda bir 2 gün bekledim ve kuruttum.
b57aea6fb6781daf52b7cec3560bc6f7.jpg

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hayırlı olsun çok güzel [emoji4]
Kayaların hepsi Fiji branch mi? Birde nasıl öyle beyazlattınız ? [emoji4] 
Teşekkür ederim,hepsi branch ve kayaları kürlettim o yüzden bu kadar beyazlar

Son durum:Diatom kurulumdan yaklaşık 5-7 gün içerisinde başladı ardından 20 adet conch girildi temizlik ekibi olarak,sağlıklı bir şekilde diatom süreci atlatıldı,başlangıç olarak toplam 3 adet balık siparişi verildi.

1)Purple tang

2)Yellow tang

3))Blue face angel

Önce tangleri gireceğim duruma göre sonrasında blue face angel ı gireceğim sonrasında planlama genel olarak ufak balık grupları ve birkaç tür butterfly olarak gözüküyor ama her an değişiklikler olabilir tabi hayırlısı bakalım

Mehmet bey gerçekten güzel bir akvaryum ve kurulum olmuş ama bence sistemde bana göre tek yanlış akvaryum dolabının yüksekliği sanki dolap biraz daha yüksek olabilirdi ve çalışma alanı daha rahat olabilirdi diye düşünüyorum yada yeniden bakınca farkettim sump mı yüksek olmuş sanki sumpın yüksekliği biraz gereksiz fazla gibi çünkü içindeki su hacimi o kadar  çok olmayacak gibi yine de güzel tank hayırlı uğurlu olsun co zaman gecmıs o gunden bugune dolmus halinin resimlerini de görmek isteriz

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Geri