Keşfet

130.65.52 Yener Yılmaz Yapımı Tank Vortech Mp10

SEFER

Yeni Üye
Ad Soyad
SEFER BENLİ
Yener yılmaz a yaptirip bir kaç ay kullanıp kaldırdıgımı cogu kişi bilir bu tankı bu tankı benı tanıyanların almasını istiyorum tanımayanlada tanısırız :) tank uzun zamandır cok temiz bi yerde muhafaza ediliyor tüm boruları rakorludur kurması bes dakıka sürmez eğer anlasırsak istanbula sadece mazot parasına getirtebilirim tank kenarda duruyor lazım olanın işi görülsün. fiyat 750 tl aşagıya vermeyi düşünmüyorum bilenler bilir ne kadar harcadıgımı bu tanka .12mm ön cam extra clear

vortech mp10 uzun zamandır kenarda duruyor.350

yedek su ekleme unitesi motoru cok kuvvetli 150 cm yükseklige basar red sea max im için yapmıstım 100

extrem akvaryumdan alınma vertex tuz ölçer cok az kullanılmıstır 100

termostatlı fan red sea maximde kullandım cokcok memnun kaldım sogutucudan daha iyi bana göre dijital iki adet göstergeleri var ister ısıtıcı baglıyosunuz ister fanlarını iki adet sessiz fanı var dakikalar içinde suyunuzun ısısını düşürür cokta vermek istemiyorum ama kenarda durmasınında bi anlamı yok 200tl

cok aceleleri yok uzun zamandır kenarda duruyolar 0542 338 65 98 sefer

güncel.

Forumun en çok satılan pardon satılamayan akvaryumu:), satılsın artık bu güzelim akvaryum..

ilanlarımn altına yorum yazılmamasını rica ediyorum mod arkadaslar

Kusurabakmayın.Yukarda yazdığım bir yorum değil sadece esprili bir dille akvaryumun satılması temennisiydi, hemen hemen her mesajın altında bir yorumu olan birisinden böyle bir tepkiyi hiç beklemiyordum, akvaryum veya satılmasıylada hiçbir umursamam yoktur. Keşke ilana yorum yapılmasın diye belirtseydiniz, tekrar tekrar kusurabakmayın, her iki mesajımda silinirse memnun olurum..

Güzel arkadasım bak sımdı sen ilanın altına bişey yazdın bende sana cvp yazıyorum böyle uzayip gidiyor anlayışla karşılaman dilegiyle

Bende kusurabakmayın dedim, kötü niyetli bir mesaj olmadığını belirtmek istedim, iyi günler dilerim..

GÜNCEL.

güncel.

güncel.

güncel

vortech mp10 uzun zamandır kenarda duruyor.320

yedek su ekleme unitesi motoru cok kuvvetli 150 cm yükseklige basar red sea max im için yapmıstım 100

extrem akvaryumdan alınma vertex tuz ölçer cok az kullanılmıstır 100

termostatlı fan red sea maximde kullandım cokcok memnun kaldım sogutucudan daha iyi bana göre dijital iki adet göstergeleri var ister ısıtıcı baglıyosunuz ister fanlarını iki adet sessiz fanı var dakikalar içinde suyunuzun ısısını düşürür cokta vermek istemiyorum ama kenarda durmasınında bi anlamı yok 200tl

güncel.

vortech 300 son fiyat

sadece tank guncel otekılerı vermeyi düsünmüyorum kullanıcam .

kardeşim vortech i satmayı düşünürsen mesajını bekliyorrum

3 kişi felan var sırada ada satmayi düşünmüyorum artık sadece tank guncel oda dursun kenarda sorun degil.

Konu görüntüleyen kullanıcılar