SEFER
Yeni Üye
- Ad Soyad
- SEFER BENLİ
Yener yılmaz a yaptirip bir kaç ay kullanıp kaldırdıgımı cogu kişi bilir bu tankı bu tankı benı tanıyanların almasını istiyorum tanımayanlada tanısırız tank uzun zamandır cok temiz bi yerde muhafaza ediliyor tüm boruları rakorludur kurması bes dakıka sürmez eğer anlasırsak istanbula sadece mazot parasına getirtebilirim tank kenarda duruyor lazım olanın işi görülsün. fiyat 750 tl aşagıya vermeyi düşünmüyorum bilenler bilir ne kadar harcadıgımı bu tanka .12mm ön cam extra clear
vortech mp10 uzun zamandır kenarda duruyor.350
yedek su ekleme unitesi motoru cok kuvvetli 150 cm yükseklige basar red sea max im için yapmıstım 100
extrem akvaryumdan alınma vertex tuz ölçer cok az kullanılmıstır 100
termostatlı fan red sea maximde kullandım cokcok memnun kaldım sogutucudan daha iyi bana göre dijital iki adet göstergeleri var ister ısıtıcı baglıyosunuz ister fanlarını iki adet sessiz fanı var dakikalar içinde suyunuzun ısısını düşürür cokta vermek istemiyorum ama kenarda durmasınında bi anlamı yok 200tl
cok aceleleri yok uzun zamandır kenarda duruyolar 0542 338 65 98 sefer
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
vortech mp10 uzun zamandır kenarda duruyor.350
yedek su ekleme unitesi motoru cok kuvvetli 150 cm yükseklige basar red sea max im için yapmıstım 100
extrem akvaryumdan alınma vertex tuz ölçer cok az kullanılmıstır 100
termostatlı fan red sea maximde kullandım cokcok memnun kaldım sogutucudan daha iyi bana göre dijital iki adet göstergeleri var ister ısıtıcı baglıyosunuz ister fanlarını iki adet sessiz fanı var dakikalar içinde suyunuzun ısısını düşürür cokta vermek istemiyorum ama kenarda durmasınında bi anlamı yok 200tl
cok aceleleri yok uzun zamandır kenarda duruyolar 0542 338 65 98 sefer