Keşfet

130x70x60 Tank, Bm 180cs Ps, Tuze 6045, Ozone, Atc Rfk

aykut_ozkan

Yeni Üye
Ad Soyad
Aykut
-130x70x60 10mm camdan Yener Yılmaz yapımı membran akvaryum

sessiz taşırma sistemli, yaklaşık 6 aylık tank

ve sisteme stabil 4500l/h kafa motoru

-3000/h ve 5000/h dalga motoru

-----tümü 600 TL----

Balıklar satılırsa aktif olacak

-BM 180CS - 280 (sıfır gibi,sorunsuz)

-ATC Refrktmr - 50 (2 aylık)

-Tunze 6045 - 120 (2 aylık + yanında 3000'lik hediye) marinlife'tan

-Sobo wp200M 5000l/h - 30 tl

1 adet L boy Vlamingi (unicorn)tang 130 Tl

1 adet L boy Yellow tang 120 Tl

1 adet L boy Brown tang 120 Tl

2 adet fire goby adet 30 Tl

1 adet alge eater & bicolor adet 30 Tl

1 adet L Fire Shrimp 60 Tl

Balıların tümü sağlıklı ve her tür yemi alır, toplu alımlarda, conch,sanil ve hermit hediye..

Canlı kaya üzerlerinde tüp,polip vs..oluşumları mevcuttur, 55 kg 200 Tl. (kg 5 Tl)

Mercan kırığı kum 60 kg 130 tl kaya ile alana 100TL ve yanında spagetti alg (20cm çapında top)

kum:

Ö.m. yolladım. iyi günler.

Toplu alım olursa tüm sistem tüm canlılar faal bakım setleri ile (temizlik,aksesuarlar,ilaçlar,yemler vs..) indirim yapabilirim.(maliteyi 4000 tl üstündeir)

fire goby ler için öm attım

Akvaryumun bir kaç resmi, güzel ve sorunsuz yeni bir tank. Hobiyi bırakmıyorum bana biraz büyük geldiği için sistemi küçültüyorum..

komple sistem olarak düşünenler için uygun..

rekfactometreyı almak ıstıyorum ö.m atmıstım hangı semttesınız acaba ?

Akvaryumun bir kaç resmi, güzel ve sorunsuz yeni bir tank. Hobiyi bırakmıyorum bana biraz büyük geldiği için sistemi küçültüyorum..

komple sistem olarak düşünenler için uygun..

http://i1104.hizlire...1/4/18/9464.jpg

http://i1104.hizlire...1/4/18/9486.jpg

Aykut hayırlı satışlar nasıl kıyıyorsun o akvaryuma ne hevesle almıştık onu..

küçük bir sistem düşünüyorsan sana güzel bir arkadan sumplu akvaryum yapabilirim aklında olsun ..

Komple sistem olarak güncel...(parça olarak gelen talepler için teşekkürler, öncelikle komple sistem olarak satmayı tercih ediyorum)

AYDINLATMA HARİÇ YUKARIDAKİ TÜM MALZEME VE CANLILAR 2000 TL Yİ BULUYOR, BU HAFTASONU SATILIRSA 1500 TL OLARAK GÜNCEL...

Arkadaşlar akvaryumu yakından görmüş ve sistemiincelemiş biri olarak söylüyorum tank ve işçiliği mükemmel 1. sınıf malzeme ihtiyacı olan sistemini büyütmeyi düşünen kaçırmasın derim..

Arkadaşlar akvaryumu yakından görmüş ve sistemiincelemiş biri olarak söylüyorum tank ve işçiliği mükemmel 1. sınıf malzeme ihtiyacı olan sistemini büyütmeyi düşünen kaçırmasın derim..

Teşekkürler Murat, indirimli fiyatların üstüne toplu alım indirimi yapıyorum, artık bu haftasonu satılmzsa bu şekilde devam...

Yer İstanbul Bayrampaşa Tem çıkışı, ParkAda şehir parkı önündedir...

Tel nonu yazarsan görüşelim

Aykut bey bana tankla ps i pazartesine kadar rezerve edermisiniz? pazartesi müsait olduğunuz bir vakit gelmek ıstiyorum..

Armatür güncel, Tüm sistem satılmıştır..

---------------- 600 TL ----------------

-Ati Sun Power 6x54 Watt

aktif soğutma, gümüş kaplı reklektörler ve akrilik kapak

2 ay önce alınmıştır

2 adet Ati Aquablue Spezial 54 W + 2 adet Ati Pro Color 54 Watt dahildir mercan olmadığı için zaten kullanılmamış gibiler.

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Geri