Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Teşekkürler bende tecrübeli sayılmam @mmoner üstat tarafından hazırlanmış yazıları ve ugulaması var linklerini atıyorum size..bende oradan bakarak ilk defa uyguladım..
@mmoner aslında dalga motoru koyma düşüncem pekte yoktu uygun bulunca aldım en düşük ayarda çalışıyor güzel bir sirkülasyon yapıyor kayalarda kumda atık birikmesini ölüyor star polip filan daha güzel gözüküyor ben yinede canlılara fazla yormamak için zamanlıyıcı bağladım gece çalışmıyor gündüz açık..
videoda dalga motoru kapalıyken başlıyor sonra açıyorum
videoda madagaskar leather kapalı gözüküyor yeni girdi tanka açtığı zamanda var video çektim açmaya başladı
selam,son durumda bir değişiklik yok torch naneliydi kahverengi lekeler vardı daha eski bir tanka gönderdim..zoalarda kafa artışı gözleniyor star polip büyüyor leather daha iyi genelde iyi gibi durumlar ext.refugiumda resmen yosun duvarı oluştu..
bu canlıyı ilk defa gördüm tankta ışıklar sönünce kumdan çıktı sanırım camda yürüyor izlerken duman salmaya başladı birde camda duman renginde iz bıraktı tankta kahverengi beyaz tüp kurdu vardı arka tarafta kuma sabitlemişti kendini onla ilgili birşey mi acaba ?
bilgi için teşekkür şimdi hatırladım adını canlının nano tankta bu tip canlıların hareketleri daha çok dikkat çekiyor bende yılan yıldızıda var kolları ile atıkları topluyor dışarıdan gören biri ilk önce ürküyor sonra görevini anlatınca şaşırıyor..
14 litre aynı tank devam ediyor balıklar aynı iki adet mevcut mercanlarda büyüme var 15 günde bir 5 litre reef salt tuz ile su değişim ve su tamamlamada kalkwasser katkı devam..
14 litre aynı tank devam ediyor balıklar aynı iki adet mevcut mercanlarda büyüme var 15 günde bir 5 litre reef salt tuz ile su değişim ve su tamamlamada kalkwasser katkı devam..
Maşallah. Bu kadar bir tankın bu süre sürdürülebilir olması güzel. Ben de ofisime istiyorum, temizlik için kimyasal kullanıyorlar ondan korkuyorum.. Yoksa şu nanoyu görüp durmak mümkün mü..