Keşfet

14 litre masaüstü takılmacalar

Güzel gidiyor, uzun ömürlü olsun inşallah, takipteyim.

bu kalkwasser katkı ile ilgili detaylı bilgi verebilir misiniz

Moderatör tarafında düzenlendi:
Güzel gidiyor, uzun ömürlü olsun inşallah, takipteyim.

bu kalkwasser katkı ile ilgili detaylı bilgi verebilir misiniz
Teşekkürler bende tecrübeli sayılmam @mmoner üstat tarafından hazırlanmış yazıları ve ugulaması var linklerini atıyorum size..bende oradan bakarak ilk defa uyguladım..

Sanıyorum kardeş tanklara bakıyoruz. Dalga motorunun etkisi üzerine bir video atabilir misiniz?

Kalk' ı kH yükseltmek için değil de eksileni tamamlamak için kullanmak daha mantıklı. 

Merhaba motorlu yavruluk dediğiniz şeyi tam çözemedim. Nedir ve nasıl çalışıyor? Ben de masaüstü bir şey kurmayı düşünüyorum

Merhaba motorlu yavruluk dediğiniz şeyi tam çözemedim. Nedir ve nasıl çalışıyor? Ben de masaüstü bir şey kurmayı düşünüyorum

ürün bu hocam,yurtdışındakiler  şunu çok kullanıyor aynı mantık ama daha büyük,

Sanıyorum kardeş tanklara bakıyoruz. Dalga motorunun etkisi üzerine bir video atabilir misiniz?

Kalk' ı kH yükseltmek için değil de eksileni tamamlamak için kullanmak daha mantıklı. 
aynen aynı tank, biraz su değişimi filan işleri var halledim video çekerim..

@mmoner aslında dalga motoru koyma düşüncem pekte yoktu uygun bulunca aldım en düşük ayarda çalışıyor güzel bir sirkülasyon yapıyor kayalarda kumda atık birikmesini ölüyor star polip filan daha güzel gözüküyor :)  ben yinede canlılara fazla yormamak için zamanlıyıcı bağladım gece çalışmıyor gündüz açık..

videoda dalga motoru kapalıyken başlıyor sonra açıyorum

videoda madagaskar leather kapalı gözüküyor yeni girdi tanka açtığı zamanda var video çektim açmaya başladı :)

video çektim leather açtı :)

Ekli dosyayı görüntüle 51851

bu canlıyı ilk defa gördüm tankta ışıklar sönünce kumdan çıktı sanırım camda yürüyor izlerken duman salmaya başladı birde camda duman renginde iz bıraktı tankta kahverengi beyaz tüp kurdu vardı arka tarafta kuma sabitlemişti kendini onla ilgili birşey mi acaba ?

Ekli dosyayı görüntüle 52576

Ekli dosyayı görüntüle 52577

spaghetti worm zararsız kayaya kuma yerleşir artıkları toplar. baya da faydalı aslında 

spaghetti worm zararsız kayaya kuma yerleşir artıkları toplar. baya da faydalı aslında 
bilgi için teşekkür şimdi hatırladım adını canlının nano tankta bu tip canlıların hareketleri daha çok dikkat çekiyor bende yılan yıldızıda var  kolları ile atıkları  topluyor  dışarıdan gören biri ilk önce ürküyor sonra görevini anlatınca şaşırıyor..

Evde boşta duran 15 lt Ocean Free akvaryum var. Paylaşımlarınızla beni kurulum yapmaya zorluyorsunuz ?. Keyifli Hobiler. 

14 litre aynı tank devam ediyor balıklar aynı iki adet mevcut mercanlarda büyüme var 15 günde bir 5 litre reef salt tuz ile su değişim ve su tamamlamada kalkwasser katkı devam..

Ekli dosyayı görüntüle 55012

Ekli dosyayı görüntüle 55013
Maşallah. Bu kadar bir tankın bu süre sürdürülebilir olması güzel. Ben de ofisime istiyorum, temizlik için kimyasal kullanıyorlar ondan korkuyorum.. Yoksa şu nanoyu görüp durmak mümkün mü..

Merhaba

Tank kapandı mı acaba?

Selamlar..

Konu görüntüleyen kullanıcılar