Merhaba arkadaşlar,
Öncelikle belirtmek isterim ki bu hobide yeniyim. Sizlerle 1 yıldır benle birlikte olan 15 litrelik pico akvaryumumu paylaşmak istedim. Böyle bir litrede başlamak gerçekten zor. O yüzden bebek adımlarıyla ilerleyerek çok dikkatli olmaya çalışıyorum. Fotoğraflarda gördüğünüz sorun, öneri ve her türlü bilgiye açığım. Beni aydınlatırsanız memnun olurum.
Filtre malzemesi olarak sadece sünger ve siporax mevcut. Ek olarak ne koyabilirim fikirleriniz nelerdir?
Damacana suyu kullanıyorum. Genel olarak memnunum ancak yosun sorunum yok değil. 1-2 yerde sakal yosun mevcut. Tavsiyeleriniz neler?
Ekipman olarak,
Dymax IQ Skimmer ve ona bağlı Eheim hava motoru
600l/H kafa motoru
Filtre olarak siporax ve büyük gözenekli bir sünger.
Canlı olarak,
1 adet palyaço
3 adet conch
3 adet hairy mushroom
Yavaş yavaş zoa gibi mercanlar eklemeyi düşünüyorum.
Not: Fotoğraflar amatör biliyorum Daha düzgün fotoğraflar çekip güncellemeler paylaşacağım.
Herkese iyi hobiler.
Ekli dosyayı görüntüle 60744
Ekli dosyayı görüntüle 60745
Ekli dosyayı görüntüle 60746
Ekli dosyayı görüntüle 60747
Öncelikle belirtmek isterim ki bu hobide yeniyim. Sizlerle 1 yıldır benle birlikte olan 15 litrelik pico akvaryumumu paylaşmak istedim. Böyle bir litrede başlamak gerçekten zor. O yüzden bebek adımlarıyla ilerleyerek çok dikkatli olmaya çalışıyorum. Fotoğraflarda gördüğünüz sorun, öneri ve her türlü bilgiye açığım. Beni aydınlatırsanız memnun olurum.
Filtre malzemesi olarak sadece sünger ve siporax mevcut. Ek olarak ne koyabilirim fikirleriniz nelerdir?
Damacana suyu kullanıyorum. Genel olarak memnunum ancak yosun sorunum yok değil. 1-2 yerde sakal yosun mevcut. Tavsiyeleriniz neler?
Ekipman olarak,
Dymax IQ Skimmer ve ona bağlı Eheim hava motoru
600l/H kafa motoru
Filtre olarak siporax ve büyük gözenekli bir sünger.
Canlı olarak,
1 adet palyaço
3 adet conch
3 adet hairy mushroom
Yavaş yavaş zoa gibi mercanlar eklemeyi düşünüyorum.
Not: Fotoğraflar amatör biliyorum Daha düzgün fotoğraflar çekip güncellemeler paylaşacağım.
Herkese iyi hobiler.
Ekli dosyayı görüntüle 60744
Ekli dosyayı görüntüle 60745
Ekli dosyayı görüntüle 60746
Ekli dosyayı görüntüle 60747
Moderatör tarafında düzenlendi: