Keşfet

150*60*60 ölçülerinde Sistem Aranıyor.

fazil 1905

Yeni Üye
Ad Soyad
fazıl yılmaz
merhaba

bir arkadaşım 150*60*60 ölçülerinde sumplı veya yakın ölçülerde kurulu sistem arıyor.

aydınlatma,ps,sirkülasyon motoru uv. vs.. olacak kurulu sistem kaya kum vs. gerekmiyor.

satan var ise görüşelim.

merhaba

bir arkadaşım 150*60*60 ölçülerinde sumplı veya yakın ölçülerde kurulu sistem arıyor.

aydınlatma,ps,sirkülasyon motoru uv. vs.. olacak kurulu sistem kaya kum vs. gerekmiyor.

satan var ise görüşelim.

SLM. FAZIL Bey

elimde yeni yapılmış ama hiç kullanılmamış 150x70x60 sağ taraftan ve sol taraftan 2 delikli

(delik çapları 5 lik ) çift sampa iniş sistemli

sıfır su değimemiş bir akvaryum var, kendim için özel yaptırmıştım çeşitli sebeplerden ötürü henüz kurmadım .. arkadaşınız düşünürse inanın çok samimiyim aldığım fiyata size veririm

fiyatı 600 ytl ... yer ist pendik merkez...

SLM. FAZIL Bey

elimde yeni yapılmış ama hiç kullanılmamış 150x70x60 sağ taraftan ve sol taraftan 2 delikli

(delik çapları 5 lik ) çift sampa iniş sistemli

sıfır su değimemiş bir akvaryum var, kendim için özel yaptırmıştım çeşitli sebeplerden ötürü henüz kurmadım .. arkadaşınız düşünürse inanın çok samimiyim aldığım fiyata size veririm

fiyatı 600 ytl ... yer ist pendik merkez...
arkadaşım akvaryumu alıp geliboluya işyerine götürecek ve hiç deniz akvaryumu tecrübesi yok. bu sebeple hazır kurulu bir sistem almak istiyor. sadece su ve kum koyacak. şekilde zaten deniz akvaryumunda yerli canlı besleyecekmiş.

sizin tank tam aradığı ölçülerde ama hazır kurulu bir sistem olmadığı için diğer ekipmanları toplayıp orada kurması malesef imkansız.

vermiş olduğunuz fiyatta gayet iyi ama malesef sizin tank ona yaramaz.

160X75X75 İŞİNİZİ GÖRÜRMÜ?

Konu görüntüleyen kullanıcılar