D Delfin Yeni Üye Katılım 19 Şub 2008 Mesajlar 79 Tepkime puanı 3 Puanları 0 Ad Soyad Yönder BÖRKLÜ 23 Eyl 2009 #2 150 watt 20.000 kelvin veya üstü 2 adet kullanılmamış metal halide ampülü arıyorum.
L Levent Toksöz Yeni Üye Katılım 28 Haz 2006 Mesajlar 89 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 57 Ad Soyad Levent Toksöz 23 Eyl 2009 #3 Yönder,Radium alabilirsin.Harika rengi var. Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Adresinden bulabilirsin.
Yönder,Radium alabilirsin.Harika rengi var. Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Adresinden bulabilirsin.
Konu Sahibi D Delfin Yeni Üye Katılım 19 Şub 2008 Mesajlar 79 Tepkime puanı 3 Puanları 0 Ad Soyad Yönder BÖRKLÜ 23 Eyl 2009 Konu Sahibi #4 Levent Toksöz' Alıntı: Yönder,Radium alabilirsin.Harika rengi var. Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Adresinden bulabilirsin. Genişletmek için tıkla ... Eyvallah Dostum, çok teşekkürler, alacağım.
Levent Toksöz' Alıntı: Yönder,Radium alabilirsin.Harika rengi var. Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Adresinden bulabilirsin. Genişletmek için tıkla ... Eyvallah Dostum, çok teşekkürler, alacağım.