axafatih
Üye
- Ad Soyad
- Fatih Özkaya
Herkeze Merhaba
2009 yılında kurduğum akvaryumu mu 2013 yılında oğlumu sumpa patlamış mısır doldururken görünce bozmuştum. Çok fazla uzak kalamadım.Bu sefer daha önce uzunluk , su hacmi , mercan vs ... sebeplerden dolayı besleyemediğim türleri beslemek istiyorum.Balık haricinde mümkün olabildiği kadar bakımı basit , zahmetsiz türlerde Lps ve soft koyacağım.
Akvaryumum dışarıdan her ne kadar üçgen gibi dursa da 6 kenarlı bir akvaryum.Ön camdan başlarsam 150 - 10 - 76 - 40 -76 - 10 gibi ölçülere sahip.Yaklaşık 400-450 lt hacminde.
Başlangıç olarak ekipman;
Ps benim için efsane olan Ati BM 200
Kafa motoru jebao dc 6000
Aydınlatma 39 x 2 giesmann razor
Dalga motoru koralia 4 (Daha sonra 2 adet RW 8 düşünüyorum)
2 koli sanırım CaribSea kaya
Natures Ocean - Samoa Pink (2 numara) kum
Şimdilik bukadar.Suyunu ,kumunu tuzunu ekledim dönmeye başladı.Canlı eklemek için yeteri kadar vaktim var ama yinede start up la başladım.
Hayırlısı artık.
Ekli dosyayı görüntüle 32160
Ekli dosyayı görüntüle 32161
Ekli dosyayı görüntüle 32162
2009 yılında kurduğum akvaryumu mu 2013 yılında oğlumu sumpa patlamış mısır doldururken görünce bozmuştum. Çok fazla uzak kalamadım.Bu sefer daha önce uzunluk , su hacmi , mercan vs ... sebeplerden dolayı besleyemediğim türleri beslemek istiyorum.Balık haricinde mümkün olabildiği kadar bakımı basit , zahmetsiz türlerde Lps ve soft koyacağım.
Akvaryumum dışarıdan her ne kadar üçgen gibi dursa da 6 kenarlı bir akvaryum.Ön camdan başlarsam 150 - 10 - 76 - 40 -76 - 10 gibi ölçülere sahip.Yaklaşık 400-450 lt hacminde.
Başlangıç olarak ekipman;
Ps benim için efsane olan Ati BM 200
Kafa motoru jebao dc 6000
Aydınlatma 39 x 2 giesmann razor
Dalga motoru koralia 4 (Daha sonra 2 adet RW 8 düşünüyorum)
2 koli sanırım CaribSea kaya
Natures Ocean - Samoa Pink (2 numara) kum
Şimdilik bukadar.Suyunu ,kumunu tuzunu ekledim dönmeye başladı.Canlı eklemek için yeteri kadar vaktim var ama yinede start up la başladım.
Hayırlısı artık.
Ekli dosyayı görüntüle 32160
Ekli dosyayı görüntüle 32161
Ekli dosyayı görüntüle 32162