Keşfet

1500 magnezyum sorun yaşatır mı?

Marisk

Yeni Üye
Ad Soyad
Sanet
Merhaba , daha once diger testleri yapiyordum, kh 8.6 cikti bugün, kalsiyum 490 cikti, magnzesyum 1500u gordu test.. magnezsyumun fazla olması ne gibi zararı var akvaryuma ?

SM-G960F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ne gibi bir sürede arttı hızlı bir artış olmadıysa genel keyifsizlik dışında birşey yaşamazsınız nasıl arttıysa o yavaşlıkta azaltın

benim şu an 1500 mag-450 ca 14kh olan içinde sps olan alvaryumum var 2 aydır test yapmamıştım ama hiçbir canlımı da kaybetmedim  

Ne gibi bir sürede arttı hızlı bir artış olmadıysa genel keyifsizlik dışında birşey yaşamazsınız nasıl arttıysa o yavaşlıkta azaltın

benim şu an 1500 mag-450 ca 14kh olan içinde sps olan alvaryumum var 2 aydır test yapmamıştım ama hiçbir canlımı da kaybetmedim  
Benim magnezyum 1500 cikti, bugun ilk defa magnzeyumu test ettim , KH 10.5di 6 gün önce, bugun 8.6 kh dusmus, yani bir tüketim var bende aslinda.. kh dusuyor , kalsiyum 500 cikiyor hep.. bi kh blend eklemesi yapicam.. magnezyum ve kalsiyum yuksek suan bende.. sps ve lps yok bende.. yumusak mercanlar kalsiyumu az tuketiyor ondanda olabilir.. su degisimi yapmicam 2 hafta sonuclarina oyle bakicam.. su degisimi yaomadan , KH yi reeflowersin katkisiyla dengelicem.. bakalim ne olacak..

KH 8de sabit tutmaya calisicam bu arada, yani 8-9 olacak sekilde katki eklicem hep..

Konu görüntüleyen kullanıcılar