Keşfet

160*80*50 Y.yılmaz & 8*80 Armatür & Aquabee5000

farukgursoy

Yeni Üye
Ad Soyad
faruk
arkadaşlar herkese merhaba daha yeni aldığımız akvaryumu maddi sebeplerden dolayı satmak zorunda kalıyoruz akvaryum yener usta yapımıdır extra clear camlara sahiptir  sadece akvaryum, armatür ve geri dönüş motoru satılacaktır.armatürün içinde t5 lerden 4 ü ati dir  

akvaryum  550

sun sun armatür : 350(t5 lerden 4 ü ati)

aquabee 5000  :200

Bu fiyata bu akvaryum nasıl olur da ilgi çekmez gerçekten ilginç. Evim müsait olsa dakika durmazdım. Hayırlı satışlar Faruk bey...

Alacak olanı şimdiden kıskandım :)

Bu fiyata bu akvaryum nasıl olur da ilgi çekmez gerçekten ilginç. Evim müsait olsa dakika durmazdım. Hayırlı satışlar Faruk bey...

Alacak olanı şimdiden kıskandım :)
teşekkür ederim inşallah hobiyi seven bir arkadaşa veririz 

Slm hayırlı satışlar fotaraftaki sumpta görünen proteyin sıkaymır satılıkmı marka ve fiyatı ne kadar

Moderatör tarafında düzenlendi:
Armatür kaç yaşında 8x80 dediniz değil mi? Bir iki resim daha alabilirmiyim. 

düşünmedim değil aslında annemler yurtdışında ağustosa kadar yoklar onların evinemi kursam gelince müjde falan yapar kem küm ederiz :)

Çok belli etmeyin ya fiyatını yükseltir yada satmaktan vazcayar belki satıcı :) Naz yapın biraz, bedava yahuu

Bu arada forumda amma layt erkek varmış. Benim yerim olsa hiç dinlemem, doğru anasının yanına :)

Çok belli etmeyin ya fiyatını yükseltir yada satmaktan vazcayar belki satıcı :) Naz yapın biraz, bedava yahuu

Bu arada forumda amma layt erkek varmış. Benim yerim olsa hiç dinlemem, doğru anasının yanına :)
insaf yahu:) açık açık söylenmez ki bunlar :) ama satıcı lafınıza kırıldım doğrusu 

insaf yahu:) açık açık söylenmez ki bunlar :) ama satıcı lafınıza kırıldım doğrusu 
Sizden 2 kez özür diliyorum o zaman Faruk bey. Hem ilanınızı gereksiz yere meşgul ettiğim hemde düşüncesizse ''satıcı'' terimini kullandığım için. Ama niyetimiz iyi :) Umarım değerini bilecek bi arkadaşa gider. Hayırlı satışlar size...
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sizden 2 kez özür diliyorum o zaman Faruk bey. Hem ilanınızı gereksiz yere meşgul ettiğim hemde düşüncesizse ''satıcı'' terimini kullandığım için. Ama niyetimiz iyi :) Umarım değerini bilecek bi arkadaşa gider. Hayırlı satışlar size...

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Estağfirullah niyetinizin kötü olmadığını biliyorum inşallah güzel bir hobiciye gidecek akvaryum  

8*80 armatür ve aquabee 5000 güncel 

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Geri