Keşfet

180X65X70 Akvaryum Ve Dolabı

koray cenan

Yeni Üye
Ad Soyad
koray cenan
Evdeki büyük tankımı malum bozuyorum. Akvaryumun camında oldukça fazla cizikler var ama dolabı celik konstürüksüyon üzerine alüminyum buzlu camlı dolabı var dolap kısmı iyi durumda . alt kısmında 120 cm lik sump mevcut işine yaracak gerek hobici gerek akvaryumcuya istek olursa vereceğim. Halkalıda akvaryum boşaltılınca gelip alabilrisiniz. resmini linkliyorum:

en alttaki akvaryum

http://www.resifbolgesi.com/forum/index.php?showtopic=8545&hl=%20senelik%20%20emektar

Vaybe! tebrik ederim sizi.Bu hacimlerde akvaryum hediye eden ilk sizi gördüm.İstanbulda olsaydım ve alan olmasaydı frag tankı yapardım:DNasip değilmiş.

Sizin icin uygun olursa sump i almak isterim.

Huzur Doğadadır!

Hem akvaryum hemde sump rezerve edildi arkdaşlar.

oncelıkle tebrık ederım sızı bı aksılık olurda alınmazsa ben talıbım sızın ıcınde uygun olursa

tebrikler  demekki herkes  elinde bulunan malzemeyi para gözünde bakmıyor. sonuçta ihtiyacı olup alamayan birisinin sevinmesi daha güzel bişey.

Koray beyle bizzat tanışma şerefine nail oldum. Malzemeleri ücretsiz canlıları ise sembolik rakamlara ve sadece biz hobicilere veriyor. Canlılar için sembolikte olsa ücret alması hem bizler hem canlılar için iyi birşey. Zira bedava olursa bu işi bilen bilmeyen herkes alıcı olur. Ve canlı bu iyiniyeti hayatıyla öder :(

Koray bey gibi herşeye para gözüyle bakmayan bu insanların çoğalması dileğiyle.

Teşekkürler Koray bey...

Koray hocam bir tebrik te benden dilerim alacak olan arkadaş ta güzel bir dünya kurar yeni akvaryumuyla :)

Ben de kendisinden zamanında ücretsiz Caulerpa almıştım, iyi ve sıcakkanlı bir hobici Koray Bey...

Koray Bey canlılardan kalan var mı bozdunuz mu akvaryumu?

akvaryumu bozdum canlılarım 2 tankımda onları satmıyorum. Sadece balıklar carpet ve 40 kilo civarı büyük kayalar kaldı.

Rezerve eden arkadaştan haber çıkmadı. Güncel gelip isteyen alabilir. Tel 0532 4865648

Parayla verseniz bir dünya isteyen çıkıyor. fakat hediye etmeye kalkınca kimse almıyor anlamıyorum bu işi.

Benimde başıma gelmişti. en son elime keseri aldım deşarj oldum :)

eger verılmedıyse ben talıbım

Psikopatım, agresifim. Bir ara bende kırmıştım keserle akvaryum :) Dolu akvaryumu kırdım birde :)

Konu görüntüleyen kullanıcılar