Keşfet

2 Adet Sıfır 39Watt Sylvania (Biri 15000K Marinestar, Diğeri Pembe Grolux) T5 Florasan

kar_delen6

Yeni Üye
Ad Soyad
Eser
Merhaba;

Dün akşam dolabın üstünde gördüm, geçen seneden kalma ve hiç kullanılmamış 2 adet Sylvania marka 39watt T5 satılıktır. Biri 15000K bembeyaz beyaz Marine Star (ATI beyaz ile aynı ışık), diğeri de pembe-mavimsi görsel ışık veren Grolux' tür. İkisi de kutusunda ve hiç kullanılmamıştır, sanırım fazla almışım geçen sene. İkisine toplam 50 TL istiyorum. Teslimat Kurtköy Sabiha Gökçen tarafları veya denk gelirse ortak noktadır. Her tür canlı ile takasa girebilirim. Telefonum 0532 3667566. 

Güncel, ikisi 50 TL.

Güncel, ikisi 50 TL.

Güncel, ikisi 50 TL.

Güncel, ikisi 50 TL.

Güncel, ikisi 50 TL.

Güncel, ikisi 50 TL; sıfır lambalardır.

Bir tane de 1 Ocak 2014' den itibaren kullandığım 3 aylık Sylvania Marine Star var 15000K beyaz, o da 15 TL dir.

Bunları satma nedenim beyazları Lagoon Blue olarak değiştirecek olmamdır.

eser bey yenisi tane 20 tl   :)  

39watt ların Türkiye ithalatçısı Me-Fa da bile 25 TL yenisi, ben de sıfır olduğu için aynı fiyattan veriyorum.

yaklaşık 1 saat kadar önce 20 tl den aldım amacım inatlaşmak değil sakın yanlış anlaşımsın  !!!!!!!!!             isterseniz numarasını vereyim arayıp sorun 

Yo problem değil ama bunu ithalatcisi 25 TL ye satarken ithalatcidan alip perakende satan baskasi nasil 20 TL ye satiyor? Neyse valla ben 25 TL den aldim ve bu fiyattan satiyorum, benden almak isteyen olursa beklerim...

Bir tane de 1 Ocak 2014' den itibaren sadece 3 ay kullandığım ve şuan dışarıda kutusunda bekleyen Sylvania Marine Star var 15000K beyaz, o da 15 TL dir.

Bunları satma nedenim beyazları Lagoon Blue olarak değiştirmiş olmamdır.

Bir tane de 1 Ocak 2014' den itibaren sadece 3 ay kullandığım ve şuan dışarıda kutusunda bekleyen Sylvania Marine Star var 15000K beyaz, o da 15 TL dir.

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Geri