Keşfet

2. Tankım için aydınlatma

ayrancı

Yeni Üye
Ad Soyad
Erhan
bende aydınlatma arayışındayım marka ve fiyat paylaşmanız mümkün mü

Teşekkür ederim,bildiğiniz gibi fotoğraflarda renkler  daha mavi çıkıyır,ancak bu size kalmış telefondan ayarlarımı yapabiliyorum,benim için önemli olan 1. tankım içinde söylediğim gibi canlıların sağlığı,şu an izlemedeyim ve canlıların durumunu gözlemleyip burada paylaşmak,her iki armatürüm de aynı kişiye yaptırıldı ve tankımın tüm özellikleri göz önünde bulundurularak bu ürünler yapıldı,şu an arkadaşa teşekkür ederim ,1. tankımda mercanlar çoğalmaya geçti bile ,şu sıralar 2. tanka yoğunluk verdiğimden bu aydınlatma işini de hallettim şükür,armatür kişiye özel yapılıyor,Ufuk Türkay tarafından,kendisine teşekkür ederim buradan tekrar.fiyat gerçekten uygun ama yinede fiyat konusunu konuşmak bana düşmez ,bir telefon edin görüşün derim.

Merhaba,

gerçekten kaliteli ve etkili bir aydınlatma olmuş Ufuk TÜRKAY'a nasıl ulaşırız tel verebilir misiniz? tşk....

Kendisinin izniyle telefon numarasını burada yazıyorum ,isteyen arkadaşlar görüşüp konuşabilirler. Ufuk TÜRKAY 05324623341 kendisine selamımı söyleyin .aynı zamanda hobicidir.

Maşallah erhan abi kolay gelsin abim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Maşallah erhan abi kolay gelsin abim

Merhaba, sefer bey, forumda bir konuşmadan "Lüleburgaz" da ikamet ettiğinizi çıkarttım. Bende edirnede yeni taşındım sayılır. Burgazdaysanız bir hobici olduğunu bilmek güzel..  

Merhaba, sefer bey, forumda bir konuşmadan "Lüleburgaz" da ikamet ettiğinizi çıkarttım. Bende edirnede yeni taşındım sayılır. Burgazdaysanız bir hobici olduğunu bilmek güzel..  
Selam cüneyt bey eşimin tayini çıktığı için bozdum ilerde inş kurarım görüşürüz

Sefer sağol dostum ,ben tankları ikiledim :), uğramıyorsun ?gel çay içmeye,Cüneyt arkadaşımız eski komşum ve iyi bir insan olduğu gibi iyi bir hobicidir.

Maşallah erhann abi tank kuralımda geliriz abi inş görüşürüz

Tank kurmadan da gel çaya dükkana beklerim dostum 

Konu görüntüleyen kullanıcılar