Keşfet

2015 Resif Bölgesi Ekibi

Arkadaşlar öncelikle yeni görevlerinizde başarılarınızın devamını dilerim.Bu forumda  çok şeyler öğrendik ve öğrenmeye devam ediyoruz. Forumun yönetiminde göstereceğiniz hassasiyet için şimdiden teşekkür ederim.

Herkese hayırlı olsun.

Foruma hayırlı olsun, yeni görevlerinde tüm arkadaşlara başarılar ve kolaylıklar dilerim.

tebrik ederim...

Görevlerini devreden arkadaşlarımıza katkılarından ve fedakarlıklarından ötürü çok teşekkür ederim. Hiç esirgemeden, hemen her konuda tecrübe ve bilgilerini paylaşarak bizlere yardımcı oldular. Yeni ekipte yeralan arkadaşlarımızın da aynı performansı göstereceklerinden hiç şüphem yok. Tebrik eder, kolaylıklar dilerim.

Saygılarımla,  

yeni ekibe başarılar....her şey güzel hobimiz için

Bu forumda hobiye başlamamda katkısı olan herkese teşekkürler. 

BoXQBkRCQAAQqIy.jpg

Hayırlı olsun.

Hayırlı olsun.başarılar dilerim.

ahmet_cakir' Alıntı:
Denizli gibi bir ilde kısıtlı imkan ve bilgilerle bu hobiyi  hiç aralıksız 12- 13 yıldır  devam ettirdğim süreçte.Bir vesileyle tanıştıgım 8 yıllık üyesi olduğum Resif Bölgesi Forumu. Bana bu süreçte deneyim, tecrübe ve katkısı çok oldu. İyi ki varsınız.

Görevi devreden Moderatör arkadaşlarımızın hobiyi ve forumu bu seviyelere getirmelerindeki katkılarından dolayı teşekkürü bir borç bilirim. Bundan sonraki süreçte de bizi yalnız bırakmamalarını ve desteklerini bekliyorum.

Bundan sonraki dönemde bende Resif Bölgesi Ekibi olarak Foruma katkım ve faydam dokunursa ne mutlu bana. 10.257 üyesiyle İyiki varsınız, ne mutlu varız. 
başarılar dilerim.

Deniz Yıldız Abi de mod olsa bence beyefendiliği ve bilgi paylaşımıyla ona çok yakışırdı.
Çok teşekkür ederim Eser kardeş sözlerine. Selim kardeşimiz önermişti bana. Ancak şu sıralar yoğun giriş yapabilsem de biliyorum ki bir süre sonra yine bir müddet kaybolacağım ve bu görevi çok kesintili yerine getirmektense düzenli girişi sağlayabildiğimde sorumluluğu almak isterim. 

Gerçekten böyle düşünmeniz duygulandırdı. İnsan yazarken yanlış anlaşılmaktan ukala durmaktan insanlara yukarıdan bakmaktan daha doğrusu böyle algılanmaktan çekiniyor. Öyle algılanmadığımı bilmek güzel. Tekrar teşekkürler.

Abi ben sana forumlarda yazmaya başladığın ilk günden beri söylüyorum: Sen bence kesinlikle hobiye yeni girmiş birkaç senelik acemi falan değilsin. TRT spikeri kıvamında konuşan bir belgeselci + deniz akvaryumu duayeni yurt dışında yetişmiş bir bilimadamısın ve Türkiye'de son yıllarda hızlıca gelişmekte olan deniz akvaryumu piyasasını incelemek için CIA Reef Aquariums Department tarafından geçici görevle buraya gönderildin; bu yüzden arada sırada raporlama dönemlerinde kaybolup sonra geriye dönüyorsun :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hulusi bey bu forumun mihenk taşı, ağır abisi, kanıdır, canıdır...Bırakın moderatörlüğü admin olsa kesmez :)

Moderatör tarafında düzenlendi:

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Geri