Keşfet

2017 Yeni Cıkan Ürünler

ozbekatilla

Yeni Üye
Ad Soyad
Atilla Özbek
Maxspect firmasının cıkarmış olduğu DUO  Turbine ,kafa motoruna farklı bir anlayış sunmuş. Çift motor takma yerine tek motorla bir çok işlemi yapabilme imkanı

sunmuş.Motor çift yönlü bir tarafı yukarı basarken diğer tarafı reaktörleri besleyebiliyor. Yada tek motorla akvaryumun ıkı tarafından su basabilme imkanı saglamış.Videoda detaylı görebilirsiniz.

Skimmer a takılsa çok güzel olur...

çift yönden su emer , çok verimli olabilir.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Neden olmasın... iki motorun güç ve hava emiş ile  suyu iyi karıstıracaktır. :clap:

Atilla bey öncelikle bu güzel paylaşımlarınız için teşekkürler.Sürekli bu tür paylaşımlarınıza denk geliyorum.Sizde olmasanız sektörden haberimiz olmayacak.

Aslında güzel bir teknoloji.Bu sistem daha önce çift taraflı bıçak bileme makinesini görünce benimde aklıma gelmişti fakat elin oğlu düşünmekle kalmamış yapmış.

Aslında biraz ürünü tartışmak gerek.Acaba hacim den mi kazanç var, tüketimden mi kazanç var yoksa ikisindende mi kazanç var?Ürünleri ülkemizde ne yazık ki hiç tartışmıyoruz.

Atilla bey öncelikle bu güzel paylaşımlarınız için teşekkürler.Sürekli bu tür paylaşımlarınıza denk geliyorum.Sizde olmasanız sektörden haberimiz olmayacak.

Aslında güzel bir teknoloji.Bu sistem daha önce çift taraflı bıçak bileme makinesini görünce benimde aklıma gelmişti fakat elin oğlu düşünmekle kalmamış yapmış.

Aslında biraz ürünü tartışmak gerek.Acaba hacim den mi kazanç var, tüketimden mi kazanç var yoksa ikisindende mi kazanç var?Ürünleri ülkemizde ne yazık ki hiç tartışmıyoruz.
Tesekkur ederim.İbrahim bey,

Biz Türkler olarak büyük işlerin peşindeyiz...Bu sektör bizimkilere ufak kaldığı için fazla gelişim olmuyor.

Ürün geldiginde veya yeni bir tank kurulumu yapsam tercıhımı bunl kullanırdım kesinlikle...

İyi bir tank tasarımında kesinlikle reaktör ve sogutucu için ek motor koymam gerekiyor ve sump gereksiz yere doluyor (ilk tercih nedenim bundan dolayı olurdu)

Güzel çalışma vanalarla t lerle uydurma ayırmayla uğraşmaya gerek yok

Konu görüntüleyen kullanıcılar