Keşfet

3 dolardan canlı kaya. çeşme açıklarından.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

msinak

Yeni Üye
Ad Soyad
Sinan Kılıç
kilosu 3 dolardan çeşme açıklarından. tekne ile gidilip çıkartılmış canlı kaya var elimde. isteyen arkadaşlara verebilirim. şehir dışınada gönderebilirim. fakat kargo masrafına karışmam. nasıl muhafaza edilip nasıl nakliyeye kazırlanacağını çok iyi bviliyorum. istanbula , ankaraya, hatta erzuruma bile kaya yolladım.

sinan kılıç

0 535 214 15 59

kayalar kürlendimi?Ben 30 kilo kadar alabilirim.

kürleme dediğiniz işlem nedir. neyi kastediyorsunuz. herkesin kürleme diye tabir ettiği şey farklıda ondan soruyorum. siz nasıl bi kaya istiyorsunuz. ve ne zaman istiyorsunuz? şuan istanbula ve izmirde bazı akvaryumculara veriyoruz. yani gidip akvaryumcudan aldığın kaya kürlenmişmi sanıyorsun? telefon ederseniz daha iyi olur. net e giremiyorum sık sık.

sinan kılıç.

0 535 214 15 59

Akvaryumcudan alınmış kaya eğerki üçkagıtçı ve dolandırıcı bir akvaryumcu değilse farzı misal yada ona kayayı gönderen kişi Dolandırıcı değil ise kür edilmiştir yeterli zamanda börtü böceğinden ,süngerinden,midyesinden , istiridyesinden temizlenmiş yeterli zamanda su değişimi yapılıp kayanın ihtiyacı olan elementleri eksik etmeyip protein skimmerdan geçmiş kayadan anladığımız kür edilme işlemidir bu site profosyonel uğraşlarından paylaşım uman insanların uğrak yeridir ve türkiyede şu anda böyle bir kaç site daha var sizin tavrınız itibariyle böyle bir yazı yazmak ihtiyacında bulundum tüm akvaryumcuları zan altına almak doğru değil !

Yerli canlı ve canlı kaya satışı yasal değildir, bir suçtur. Konu kitlenmiştir.

Ayrıca imla kurallarına uymadığınız, profesyonel satış yaptığınız (bu site hobiciler yani amatörler için kurulmuştur ve profesyonel ilanlar forum kuralları dışındadır) ve kullandığınız üsluptan rahatsız olan kullanıcılar bulunduğundan siteden bir süre yasaklanmışsınızdır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Konu görüntüleyen kullanıcılar