Keşfet

3 sorum var yardım arkadaşlar

Murat01

Yeni Üye
1. Mercanlar hangi sıklıkta beslenmeli. Bende aquaforest af growth boost var. Günde bir kere yemliyorum doğru mu az mı?

2.ricordia küçük iki gündür. Kh 8, fosfat 0

(Akvaryum Içinde daha canlı yok)

3. Turbo snail üzerinde beyazlık oluştu ellediğimde sert çıkmıyor. Zararlı mı?

Bu aşamada mercanları beslemenize gerek yok. İlla ki kullanmak istiyorsanız bence Growth boost’u haftada 1 kere yarım doz (200litre için bir ölçek) kullanın. Zira fazlası cyanoya davet çıkaracaktır.

Bu aşamada mercanları beslemenize gerek yok. İlla ki kullanmak istiyorsanız bence Growth boost’u haftada 1 kere yarım doz (200litre için bir ölçek) kullanın. Zira fazlası cyanoya davet çıkaracaktır.
Peki teşekkürler acaba turbonun üstünde çıkan nedir?

Fosfat gercekten sifir ise mutlaka mercanlari beslemeniz lazim.

snailin uzerindeki disa dogru cikinti degilse. Yumurta. Hos bendekiler cama diziyor. Sizinkiler fantezi yapmis ola bilirler

gunde bir yemlemeyle fosfatiniz sifir cikiyorsa ya cok iyi ps niz vardir yada testiniz bozuktur

Fosfat gercekten sifir ise mutlaka mercanlari beslemeniz lazim.

snailin uzerindeki disa dogru cikinti degilse. Yumurta. Hos bendekiler cama diziyor. Sizinkiler fantezi yapmis ola bilirler

gunde bir yemlemeyle fosfatiniz sifir cikiyorsa ya cok iyi ps niz vardir yada testiniz bozuktur
Evet tekrar ölçtüm fosfat hala 0

Testin son kullanma tarihine herşeyine baktım hiç sorun yok.

Yem yarım toz 1 hafta boyunca yapmıştım. Buble magus qq2 ps var.

Bugün tekrar yarım doz verdim.

Turbonun üstündeki yakın fotoğraf

Vermaid snail. Snaili cikartip falcatayla temizleyin akvaryum suyuyla bir calkalayip snaili geri koyun

Bir kaç yerde daha var bunlardan zararlı mıdır? 

Zararli degil ama ag atip goruntu kirliliginyapiyorlar

Bence mercan yemlemeyi tamamen bırakın. Beslenmeye çok muhtaç özel türler değiller zaten. Aksi halde sakal yosun cyano vs birçok sorun ortaya çıkmaya başlıyor. Bizzat kendim yaşadım. 

Peki teşekkür ederim cevaplarınız için çok sağ olun

Bence mercan yemlemeyi tamamen bırakın. Beslenmeye çok muhtaç özel türler değiller zaten. Aksi halde sakal yosun cyano vs birçok sorun ortaya çıkmaya başlıyor. Bizzat kendim yaşadım. 
Fosfat sifir ise yemlemede olmaz ise canli nasil beslenecek sizce

Konu görüntüleyen kullanıcılar