Keşfet

3 TL YE DOZAJ POMPASI

Başarılı işe yarıyor mu

ZTE BLADE V7 LITE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben memnunum yavaş yavaş ca ve mg değerlerimi üste taşıyorum. Daha sonrasında kısarak uygun harcama miktarına getireceğim

Tortunun birikip deliği tıkaması söz konusu olabilir gibi duruyor, kapaktan degilde şişe yanindan tabana yakın konum delinse belki daha güzel olabilir

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tortunun birikip deliği tıkaması söz konusu olabilir gibi duruyor, kapaktan degilde şişe yanindan tabana yakın konum delinse belki daha güzel olabilir

Katılıyorum güzel fikir

ZTE BLADE V7 LITE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

O.O fena fikir değilmiş . 

Çok güzel fikir gerçekten bravo değerler dengeye geldikten sonra kaç dakika da kaç litre suya düsen damla sayısınıda belirtirseniz süper olur.ziyan etmeden fazla vermeden bizler de uygulayalım..Kesin yapacağım.

SM-N900 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben envai türlüsünü denedim ama bir süre sonra mutlaka tortu yüzünden tıkanma vb. oluyor ve sabit dozlama pek mümkün olmuyor...

Dostlar, CA ve MG de tortu olacağını sanmıyorum ama KH için olabilir. Geliştirirseniz bana da haber verin ?

Maalesef hiçbir katkıda stabil ve ölçülebilir bir dozlama sağlayamazsınız, ben çok denedim böyle şeyleri...

Murat beyin fikrini test aşamasındaim
25 damla 1 ml
21 sn bir damla düşürecek tarzda ayarladım bir günde 7 ml dozlayacağım
350d10dc0db309f6a26efd926c967c2b.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Dozaj pompasindaki gibi katkilari tabandan değil de yuzeyden alırsanız başarılı olur diye düşünüyorum. Şişeyi baş aşağı değil de normal koyup ust kısımdan şişenin içine hortum sarkitsaniz sonra sifon yontemiyle katkıyı aşağı alsaniz başarılı olamaz mi acaba ?

Hesap hatası [emoji22][emoji22][emoji22]
25 damla 1 ml
1 damlayı 500 saniyede bir düşürerek günde 7 ml dozlayacağım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Dozaj pompasindaki gibi katkilari tabandan değil de yuzeyden alırsanız başarılı olur diye düşünüyorum. Şişeyi baş aşağı değil de normal koyup ust kısımdan şişenin içine hortum sarkitsaniz sonra sifon yontemiyle katkıyı aşağı alsaniz başarılı olamaz mi acaba ?

ea17581126840b30d9f44393466721a2.jpg

Söylediğinize ek olarak bu şekilde olabilir.boyu uzatılarak.sifon yontemi ile akış kesilebilir yuksek ihtimalle..bu şekilde üstten çekmiş olunur..seviyeye gore de arada kontrol edilir ve boyu ayarlanir.

SM-N900 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

slm dosiflow denilen hassas ayar yapıla bilen serum dozlayıcılar var 3/4 tl olması gerekli tıbbı malzene satan yerlerde mevcuttur.Su eklemek için kullanıyorum çok rahat ayarlana biliyor bilginize.

slm dosiflow denilen hassas ayar yapıla bilen serum dozlayıcılar var 3/4 tl olması gerekli tıbbı malzene satan yerlerde mevcuttur.Su eklemek için kullanıyorum çok rahat ayarlana biliyor bilginize.
Çok daha güzel gözüküyor. Teşekkürler

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Geri