pazuzu1000
Yeni Üye
- Ad Soyad
- CEMAL
Arkadaşlar deniz akvaryumu kurmak istiyorum.Ya tek tek toplayıp satın alcam ( tek tek uğraşmak istemiyorum) yada belirttiğim gibi illaki 30-150 lt. arası olması şart deyil bu hacime yakın akvaryumlarda olabilir.
1.ps ( kesin olmalı )
2.sump ( olmayadabilir )
3.armatürü ve lambaları ( olmayadabilir )
4.canlı kaya ( kesin olmalı ve görselliği çok önemli )
5.argonit veya mercan kum ( kesin olmalı )
6.tuz ( olmayadabilir )
7.testler ( olmayadabilir )
8.hydrometer ( olmayadabilir )
9.dalga motoru ( kesin olmalı )
10.akvaryum ( olmayadabilir)
11.canlılar ( palyaço ve anemon istiyorum ama bilmem ne olur çok çok narin ve zor bakımlı olmayan başka türlerde olabilir)
Akvaryum olmayadabilir çünkü elimde bir adet 100lt. akvaryumum var.Ancak komple olursa bi sorunda olmaz akvaryumla birliktede alabilirim.Arkadaşlar olmayabilir dediklerimi zannedersem bulunduğum şehirde bulma şansım bir ihtimal var.Ancak kesin olmalı dediklerimi mersin gibi bi yerde bulmak gerçekten imkansıza yakın.Bulsakta fırsatçılık yapıp değerinin 4 5 katı fiyat veriyorlar.Çok büyük bir akvaryum istemiyorum.Çok fazla canlı yükü yapmıcam.Çok fazla mercan filan uğraşmıcam.Uğraşmıyacağım derken yani bakımı cok zor olan çok fazla dışardan müdahale gerektiren türleri kastederek söylüyorum.Çünkü çok fazla deneyimim yok.1 2 karides ve palyaço beslemek istiyorum.Tabi fazlası olursa aşırı olmadıkça sorun olmaz.
NOT1:Bu listedekileri akvaryum dışında hepsi olan bir kişi varsa yada akvaryumum kalsın içini komple satayım diyen öyle birşeyde olabilir.
NOT2:GORSELLIK ÇOK ÖNEMLİDİR VE TABİKİ MERSİNE Bİ ŞEKİLDE YOLLAYABİLCEK BİRİSİ OLMASI LAZIM YADA YAKIN ŞEHİRLER Bİ NEBZE GÖRÜŞÜLEBİLİR.AKVARYUMUN FOTOĞRAFI OLMALI.
TEL NO: 0507 951 71 44
MAİL: deeds_of_flesh@mynet.com
MSN: deeds_of_flesh@cemal.com
PM :
Arkadaşlar ciddi satıcı olanlar istediği yoldan bana bir ulaşırsa sevinirim.
SAYGILAR
1.ps ( kesin olmalı )
2.sump ( olmayadabilir )
3.armatürü ve lambaları ( olmayadabilir )
4.canlı kaya ( kesin olmalı ve görselliği çok önemli )
5.argonit veya mercan kum ( kesin olmalı )
6.tuz ( olmayadabilir )
7.testler ( olmayadabilir )
8.hydrometer ( olmayadabilir )
9.dalga motoru ( kesin olmalı )
10.akvaryum ( olmayadabilir)
11.canlılar ( palyaço ve anemon istiyorum ama bilmem ne olur çok çok narin ve zor bakımlı olmayan başka türlerde olabilir)
Akvaryum olmayadabilir çünkü elimde bir adet 100lt. akvaryumum var.Ancak komple olursa bi sorunda olmaz akvaryumla birliktede alabilirim.Arkadaşlar olmayabilir dediklerimi zannedersem bulunduğum şehirde bulma şansım bir ihtimal var.Ancak kesin olmalı dediklerimi mersin gibi bi yerde bulmak gerçekten imkansıza yakın.Bulsakta fırsatçılık yapıp değerinin 4 5 katı fiyat veriyorlar.Çok büyük bir akvaryum istemiyorum.Çok fazla canlı yükü yapmıcam.Çok fazla mercan filan uğraşmıcam.Uğraşmıyacağım derken yani bakımı cok zor olan çok fazla dışardan müdahale gerektiren türleri kastederek söylüyorum.Çünkü çok fazla deneyimim yok.1 2 karides ve palyaço beslemek istiyorum.Tabi fazlası olursa aşırı olmadıkça sorun olmaz.
NOT1:Bu listedekileri akvaryum dışında hepsi olan bir kişi varsa yada akvaryumum kalsın içini komple satayım diyen öyle birşeyde olabilir.
NOT2:GORSELLIK ÇOK ÖNEMLİDİR VE TABİKİ MERSİNE Bİ ŞEKİLDE YOLLAYABİLCEK BİRİSİ OLMASI LAZIM YADA YAKIN ŞEHİRLER Bİ NEBZE GÖRÜŞÜLEBİLİR.AKVARYUMUN FOTOĞRAFI OLMALI.
TEL NO: 0507 951 71 44
MAİL: deeds_of_flesh@mynet.com
MSN: deeds_of_flesh@cemal.com
PM :
Arkadaşlar ciddi satıcı olanlar istediği yoldan bana bir ulaşırsa sevinirim.
SAYGILAR