A ayilmaz41 Yeni Üye Katılım 3 Ara 2007 Mesajlar 58 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 56 Ad Soyad Ali 27 Mar 2009 #2 Arkadaşlar sump dahil 300 litrelik akvaryumum için iyi bir PS arıyorum. İlgilenen tüm arkadaşlara teşekkürler...
Arkadaşlar sump dahil 300 litrelik akvaryumum için iyi bir PS arıyorum. İlgilenen tüm arkadaşlara teşekkürler...
Konu Sahibi A ayilmaz41 Yeni Üye Katılım 3 Ara 2007 Mesajlar 58 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 56 Ad Soyad Ali 1 Nis 2009 Konu Sahibi #3 ayilmaz41' Alıntı: Arkadaşlar sump dahil 300 litrelik akvaryumum için iyi bir PS arıyorum. İlgilenen tüm arkadaşlara teşekkürler... Genişletmek için tıkla ... Aqua macro 150 aldım. İlgilenen tüm arkadaşlara teşekkürler. İlan kapatılabilir.
ayilmaz41' Alıntı: Arkadaşlar sump dahil 300 litrelik akvaryumum için iyi bir PS arıyorum. İlgilenen tüm arkadaşlara teşekkürler... Genişletmek için tıkla ... Aqua macro 150 aldım. İlgilenen tüm arkadaşlara teşekkürler. İlan kapatılabilir.
P Peace Heyecanla yapılmayan işler başarılamaz... Katılım 29 Eki 2007 Mesajlar 4,264 Tepkime puanı 58 Puanları 0 Ad Soyad Poseidon Akvaryum 1 Nis 2009 #4 ayilmaz41' Alıntı: Aqua macro 150 aldım. İlgilenen tüm arkadaşlara teşekkürler. İlan kapatılabilir. Genişletmek için tıkla ... Hayırlı olsun ayarını iyi yapınca iyi toplar Ama o litrede fazla yük kaldıramaz minumum tutun canlılarınızı. Moderatör tarafında düzenlendi: 1 Nis 2009
ayilmaz41' Alıntı: Aqua macro 150 aldım. İlgilenen tüm arkadaşlara teşekkürler. İlan kapatılabilir. Genişletmek için tıkla ... Hayırlı olsun ayarını iyi yapınca iyi toplar Ama o litrede fazla yük kaldıramaz minumum tutun canlılarınızı.