Keşfet

39 Watt Balast

lochaber

Yeni Üye
Ad Soyad
baris
39 watt T5 balast arıyorum.elinde olup satmak isteyen yada satan yer tarifi yapacak

hayırlı arkadaşlara duyurulur:)

güncel.

Ulus, Çavuş Sokakta bulabilirsiniz. Yerin ismini hatırlamıyorum ama sokak üstünde zaten iki tane büyük yer var.

Tridonic 39 watt balast diyin verirler.

Yeri bilmiyorasanız aşağıdaki koordinatları de aratın.

39.937822,32.85543

Kolay gelsin.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Merhaba,

Ersan Elektrik : 312 3091148

Sanırım burada aradığınız malzeme var.

Selamlar.

Ulus, Çavuş Sokakta bulabilirsiniz. Yerin ismini hatırlamıyorum ama sokak üstünde zaten iki tane büyük yer var. Tridonic 39 watt balast diyin verirler.

Yeri bilmiyorasanız aşağıdaki koordinatları de aratın.

39.937822,32.85543

Kolay gelsin.

teşekkürler; akadaşlar ersan elektriğe baktım maalesef yok.sonra tüm ulusu gezdim yine yok.

sorduğum tüm elektrikçiler her seferinde ersan elektriği aramaya kaktı :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
teşekkürler; akadaşlar ersan elektriğe baktım maalesef yok.sonra tüm ulusu gezdim yine yok.sorduğum tüm elektrikçiler her seferinde ersan elektriği aramaya kaktı :)

Bende 2*39 watt elektronik t5 HO balastı var, ayrıca floresan için waterproof duyları vs. ile tam takım

Arcadia marka, sıfır sayılır, Almanya'dan almıştım ama deneme dışında kullanmadım

Bu linkdeki "AEUD539 39W" modeli

selamlar.

yalnız bana 2 adet çift çıkış balast lazım. 4adet flo çin. .ayrıca bu linkteki gibi t5 florasanları

koruyucu dış aparata ihtiyacım yok. sizdeki sadece duymu??

selamlar.yalnız bana 2 adet çift çıkış balast lazım. 4adet flo çin. .ayrıca bu linkteki gibi t5 florasanları

koruyucu dış aparata ihtiyacım yok. sizdeki sadece duymu??

Bendeki sadece 2*39 watt yani iki lambalık, duy ama duy nem korumalı, balast da nem yalıtımlı, artık kapağa monte etmek isteyen olur mu ki böyle yapılmı bilemiyorum, bir de küçük birer montaj bacağı var duyların

Bendeki sadece 2*39 watt yani iki lambalık, duy ama duy nem korumalı, balast da nem yalıtımlı, artık kapağa monte etmek isteyen olur mu ki böyle yapılmı bilemiyorum, bir de küçük birer montaj bacağı var duyların

tek olmasa işime yarardı.4 - t5 için çift çıkış 2 balast lazım.

Konu görüntüleyen kullanıcılar