Keşfet

4 Ay Kullanılmış Boyu Hs60 Metal Halide Lambalı 128 Lt Akv + Sehpa

tristan

Yeni Üye
Ad Soyad
Kutlu
Arkadaşlar;

Akvaryumu geçen 2014 ocağında alıp mayıs ayına kadar kullanmıştım. Büyüğe geçince temizleyip kaldırmıştım.

Şimdi büyüğü kapatınca tekrar içine su ve kaya koyup wrassemi içine attım. Akvaryum tertemizdir. PS, ısıtıcı, kafamotoru vs. vardır. Aydınlatması 150w metal halidedir. Sehpası orjinal kendi sehpasıdır.

Yanında içindeki suyu ve yetecek miktarda canlı kaya ve kum vereceğim. Sizlere sadece içine canlı koymak kalıyor. 

Pazarlıksız 450 TL 

530 304 51 29 

ÖM yada telefonla iletişime geçerseniz sevinirim...

Ekli dosyayı görüntüle 27829

Ekli dosyayı görüntüle 27830

Ekli dosyayı görüntüle 27831

Ekli dosyayı görüntüle 27832

Ekli dosyayı görüntüle 27833

Ekli dosyayı görüntüle 27834

Ekli dosyayı görüntüle 27835

Ekli dosyayı görüntüle 27836

Abi boyuların camı yetiyor zaten herşeye bedel çok güzel görüntü veriyor :) Hayırlı satışlar.Fiyat çok uygun

abi satma yine lazım olacak demedi deme :)

Ev ufak. 2 akvaryum kaldırmıyor malesef. .

Guncel 450 tl

Tavsiye ederim fiyat guzel akvaryum temiz... Lamba + kaya+kum cok onemli ve dahil bu fiyata akvaryumum olmasa ben bile dusunurdum...

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

10 gün boyunca hergün 5 tl fiyat düşücem. Hızlı davranan alır. İhtiyacı olan sonra pişman olmasın, hızlı davransın :) Bugün 450 yarın 445 tl :)

Guncel 445 tl

Bu durumda yavas davranıp sabırlı olan daha karlı olacak gibi :)

Yavaş davranan da ağzı açık kalabilir :)

Kutlu abi alem adamsın :thumbsup:  hayırlı satışlar.

İzmir'de olsan ben kaçırmazdım. Zamanında çok aramıştım

Şok olacaksınız birazdan. Belki 00:00'ı geçebilir

Birazdan güncelleyeceğim.

1000 tl herşey dahil :)

d19815f9ddb162c04362bb1cf63d01b7.jpg

Almak isteyen arkadaşlar bunca şeyi 450 tl'ye verdiğim halde daha kolay satılması için yanında hediye olarak verdiğim kum/kaya/su vs. gibi eşantiyonları almasak ne olur gibi yaklaşımları nedeniyle satmaktan vazgeçtim. Varsın olsun iki akvaryum olsun. 1-2 aya büyüğüne start vericem. Bu boyuya mercan koymam olur biter, masrafıda olmaz. Hem bazen yeri gelir karantina olarak kullanırım. Şu an içinde 2 orca :) 1 yellow wrasse ve 3-5 mushroom ve ufak lps kafaları var. Ps boyu orjinal ps. Kafa motoru eheim 1002, ısıtıcı boyu 100w. Kum coralx whitex, tuz red sea coral pro.

b28b9dc90143b0b235f4d94817a88e6d.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ben de benim satıştaki HS60'ı balkon dolabına kaldırmaya karar verdim gibi. Özel ışıklandırması içinde olan 2. el sistemi uyguna almak yerine gidip sıfırına para sayanları gördükçe, onlar adına üzülüyorum, başka bir şey değil.

İlan pasiftir

Konu görüntüleyen kullanıcılar