Keşfet

4 X 24W T5 öneri yardım

kenanmutlu

Yeni Üye
Ad Soyad
Kenan
Selamlar,

Forumda bunula ilgili çok fazla konu var kayboldum resmen,  o nedenle yardımcı olanlara şimdiden çok teşekkürler;

4x24W twins T5+Led aramatür üm var. 1 Yıl oldu T5 lerimin değiştirmem lazım   Ati - Giesemann- Slvyina sıralamasında renk kombinasyonu öneriniz nedir? 
İstanbuldayım elinde olan vars asatında alabilirim ve nereden ne şekilde temin ediyorsunuz malum kargoda zarar görme ihtimali çok yüksek. 

Yarımcı olacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim. 
Sağlıklı günler ve sağlıklı hobileriniz olsun......  

Moderatör tarafında düzenlendi:
   Ben ati ve gieseman kullanıyordum aynı sizin gibi 4x39+Led. Şimdi sylvania deniycem fiyatı yarı yarıya olması sebebiyle. şuanda 3 mavi 1 de marine star giricem. 

Ben ati ve gieseman kullanıyordum aynı sizin gibi 4x39+Led. Şimdi sylvania deniycem fiyatı yarı yarıya olması sebebiyle. şuanda 3 mavi 1 de marine star giricem. 
Bende 2 Giesemann actinic+   iki tanede sylvania var biri 1500k marine star   diğeri coralstar 

Şimdi ürünü internetten sipariş etmeye de çekiniyorum malum, kargo endişesi var istanbul avrupa yakası elden satın alabileceğim ve gieseman Ati gibi markaları bulabileceğim bir yer varmı? 

Valla kargo ile kırılırsa yenisi geliyor falan yazmışlar altına. Ben pazartesi vericem siparişi,elden ekstremden ati veya aquamarketimden alınır istanbul içi ama açıklar mı bilmiyorum.

ATI aldım  2 blue  plus   1 purple plus 1 Actinic   ortada mavi Led olarak Çalıştırıyorum. 

Armatür Twins hibrit, Led-T5

Orta Led kısım 10 saat yanıyor gün doğup gün batıyor LEd ile 

Sonrasında Blue Plus  8 saat yanıyor 
Sonra 6 saat Actinic ve purple plus 

14:00-24:00  arası  Uygun mu tam emin değilim ama olabildiğince simüle etmeye çalıştım eldeki imkanlarla :)   

Konu görüntüleyen kullanıcılar