Keşfet

45*25-30 Canlı Kaya

Omcan

Yeni Üye
Ad Soyad
ömer
45*25*10-15 cm. boyunda ortalama 10-12 kiloluk canlı kaya 50 ytl'ye satılıktır

[SIZE=14pt] [/SIZE]Bana tek parça kaya gibi geldi açıklamadan :)

kaya gürdalın dediği gibi tek parçadır.yeriniz nerede?eğer anadolu yakasındaysanız işyerimde 1 adet 8-9 kiloluk var.

Güncel.

arkadaşlar iki parça kaya için koca sistem çalışıyor :)

ozaman bak 10 ytl için arkadaşı da kırma boş yere de sistem çalışmasın ömer.ver nejat kardeşe onunda işi görülsün sende kurtul
default_tongue%20(1).gif

söz konusu olan 10 ytl değil.eğer anadolu yakasındaysa git gel uğraş olmasın diye buradakini önerdim.iletişime geçerse tabii ki veririm.

gürdalın tang ve benim kayalar sürünüyor ilanlarda :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
ya vallaha arkadaslar bu ıse bı gırıdım cıkamıyom ıcınden maası yatırıdık daha akvaryumu kuramadık gocebe hayatı yasıyoruz evde hanımla akvaryum dolabı dıs fılıtresı tuzu mazemeler fılan derken ev karma karısız BIDE TUM PARAMI HARCIYIM ISTER ISTEMEZ : :) 10 mılyon benım ıcınde sorun degıl ama vallaha o gun cebıme baktım son 40ytl vardı onun ıcın soledım : :) kusura bakmayın ya:) SES CIKMAYINCA BENDE ALDIM :)ilginıze tesekur genede

nejat bey yemin etmenize gerek yok :) hepimizin başında olan şeyler.

bende bir ürün-canlı alırken pazarlık yaparım benden de ürün-canlı alınırken pazarlık yapılır.bu söz konusu değil.gürdalın dediği gibi bir yanlış anlaşılma olabilir kayayı birden fazla gibi düşünebilirsiniz diye tekrardan size yazma ihtiyacı hissetmedim.

neyse işinizi hallettiğinize sevindim.sonuçta amaç birbirimizin işini görmek :) benden yada başka arkadaştan almanız önemli değil.

Güncel.

100 litre nanoda kullanabileceğim askılı ps yada omurgasızlarla ile takas edebilirim + - halledilebilir.

Satılmıştır.

[SIZE=14pt] [/SIZE]Geçmiş olsun :D

Cümlemize gürdal sağol :)

Konu görüntüleyen kullanıcılar