Keşfet

45 45 45 Aydınlatma

abdullah oflaz

Yeni Üye
Ad Soyad
abdullah
Nano tankım için armatür arıyorum çok fazla para veremiyorum ogrenciyim ucuz yollu birşeyler varsa alabilirim

geçen yıl yukarıda linki verdiğim lambayla 50x50x50 akvaryumu kurdum, bir yıldır bu lambayla götürüyorum akvaryumu.

ben bir zararını görmedim yosun canlı kaybı vs. herhangi bir avize bile armatürlük yapabilir. :) ucuz ve denenmiş. 

Peki kaç günde geliyor ve guvenilirmi. Tesekkur ederim cevabınız için

1 2 dolarlık ürünlerde ücretsiz nakliye yazıyor acaba adresimize kadarmı bu ücretsiz yoksa sınıra girene kadarmı ücretsiz? güvenlimi acaba sonradan süpriz kargo parası gelmesin :)

1 2 dolarlık ürünlerde ücretsiz nakliye yazıyor acaba adresimize kadarmı bu ücretsiz yoksa sınıra girene kadarmı ücretsiz? güvenlimi acaba sonradan süpriz kargo parası gelmesin :)
Alacak olanlar varsa ürünü para verip gelmesini bekleyebiliriz birlikte

Verdiğin adrese kadar teslim ücretsiz kargo Sefa.

Aqua reef nano. Tek geçerim :thumbsup:   Fiyat- preformans olarak o ölçüde kullanabileceğiniz en iyi armatürdür. İlanları takip ederseniz 250 lira gibi bir ücretle 2. el bulabilirsiniz.

Ben aralik sonunda bu lambadan siparis verdim, 1 ayda geldi. Kargo ucretsiz diyorsa eve kadar ucretsiz getiriyor. Ptt kargo devraliyor sinirdan girdiginde. 20 dolara almistim ben. Ikeadan da 28 tl ye armatur aldim dun. Cok şık oldu, tavsiye ederim. Ama ışık beyaz ağırlıklı. Mercanlardaki etkisini bilemiyorum daha yeni kullanmaya basladim ben de. Aksam resim atarim isterseniz.

Konu görüntüleyen kullanıcılar