Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
5.00*120*80H Ölçülerinde İlk Sps Ve Lps Deneyimi..
Bu tank tedaşın tek gelir kaynağı olmayı hakediyor bence çok muazzam görsel ve göz alıcı olmuş.Zaten eğer bu işi yapacaksak gerçekten hakkını vererek tam donanım ekipman ve bol hacimle yapmamız gerekli Takipdeyim
Sevgili İlker, bizler misafirlerimizi elimizden geldiğince baştacı etmeye özen gösteririz.Bu hobi sayesinde sizler gibi değerli güzel insanları tanımaktan büyük mutluluk duydum.Lakin ani bir sebepten ötürü yanınızdan ayrılmak durumunda kaldım. Lütfen yanlış anlamayın.Nasip olursa bir dahaki sefere benim misafirim olursunuz.
Abi zaten Ankara'da krallar gibi ağırlandık. Bunda hiç bir sıkıntı yok. Hapiniz deli divane oldunuz bizim için. Benimki şaka yollu takılmak sadece. Bunda sonra ilk gelişimizde yanındayız zaten. Sen hiç merak etme.
Şimdilik böyle bir sıkıntı yaşamadık tabiki bu şuan akvaryumda bulunan balık türleri ile alakalı olabilir.Agresif ve bölgeci balıklar tanka dahil edildiğinde böyle bir sıkıntı olacakmı yaşayıp göreceğiz.
Şimdilik böyle bir sıkıntı yaşamadık tabiki bu şuan akvaryumda bulunan balık türleri ile alakalı olabilir.Agresif ve bölgeci balıklar tanka dahil edildiğinde böyle bir sıkıntı olacakmı yaşayıp göreceğiz.