MERHABALAR;
Evimdeki 100x50x50 tankın zorlukları ve sürekli ofisimde olmamdan dolayı ilgilenemediğim tankımı küçültmeye karar verdim ve yakın bir arkadaşımdan bu tankın satın aldım
50X50X50 10mm extra clear camlarla beraber güzel bir sump sistemi olan bu güzel tankım şimdiden ölen deniz akvaryumu sevdamı diriltmeye yetti
malzeme olarak evdeki tankımda bulunan hiçbir malzemeyi canlılarım içinde olduğu için bozamadım
onun yerine bu malzemeleri temin ettik;
50x50x50 extra clear sumplu tank
buble magus curve 9 skimmer
rw 4 dalga motoru
newjet 3000 sürkülasyon motoru(bu motordan tek endişem tanka fazla gelmesi yorumlara ve fikirlere açığım)
15kg carib sea kaya spariş verildi beklemedeyiz..
natures ocean canlı kum beyaz
twins su tamamlama üniesi
15w uv filtre
1000v tuncmatik ups
7 kg red sea kova tuz
şimdilik el yapımı 100w led armatür sonra kessil yada radion g3 eklenicek
Kayaların gelmesiyle güzel bir dekor karar verip start vereceğim hemen masamın yanı başıda olan bu tank yoğun çalışma temposuna biraz olsun keyif katıcaktır tek dileğim bu yönde inşallah
Ekli dosyayı görüntüle 41909
Ekli dosyayı görüntüle 41910
Ekli dosyayı görüntüle 41911
BUDA ESKİ TANK POWDER TANGDEN SONRA BÜTN CANLILARI KAYBETTİK TABİKİ ODA AYRI BİR DERT
Ekli dosyayı görüntüle 41912
Evimdeki 100x50x50 tankın zorlukları ve sürekli ofisimde olmamdan dolayı ilgilenemediğim tankımı küçültmeye karar verdim ve yakın bir arkadaşımdan bu tankın satın aldım
50X50X50 10mm extra clear camlarla beraber güzel bir sump sistemi olan bu güzel tankım şimdiden ölen deniz akvaryumu sevdamı diriltmeye yetti
malzeme olarak evdeki tankımda bulunan hiçbir malzemeyi canlılarım içinde olduğu için bozamadım
onun yerine bu malzemeleri temin ettik;
50x50x50 extra clear sumplu tank
buble magus curve 9 skimmer
rw 4 dalga motoru
newjet 3000 sürkülasyon motoru(bu motordan tek endişem tanka fazla gelmesi yorumlara ve fikirlere açığım)
15kg carib sea kaya spariş verildi beklemedeyiz..
natures ocean canlı kum beyaz
twins su tamamlama üniesi
15w uv filtre
1000v tuncmatik ups
7 kg red sea kova tuz
şimdilik el yapımı 100w led armatür sonra kessil yada radion g3 eklenicek
Kayaların gelmesiyle güzel bir dekor karar verip start vereceğim hemen masamın yanı başıda olan bu tank yoğun çalışma temposuna biraz olsun keyif katıcaktır tek dileğim bu yönde inşallah
Ekli dosyayı görüntüle 41909
Ekli dosyayı görüntüle 41910
Ekli dosyayı görüntüle 41911
BUDA ESKİ TANK POWDER TANGDEN SONRA BÜTN CANLILARI KAYBETTİK TABİKİ ODA AYRI BİR DERT
Ekli dosyayı görüntüle 41912
Moderatör tarafında düzenlendi: