Keşfet

50X50X50 OFİS NANO YENİ TANK KURULUM

eren4141

Yeni Üye
Ad Soyad
Eren
MERHABALAR;

Evimdeki 100x50x50 tankın zorlukları ve sürekli ofisimde olmamdan dolayı ilgilenemediğim tankımı küçültmeye karar verdim ve yakın bir arkadaşımdan bu tankın satın aldım

50X50X50 10mm extra clear camlarla beraber güzel bir sump sistemi olan bu güzel tankım şimdiden ölen :) deniz akvaryumu sevdamı diriltmeye yetti

malzeme olarak evdeki tankımda bulunan hiçbir malzemeyi canlılarım içinde olduğu için bozamadım

onun yerine bu malzemeleri temin ettik;

50x50x50 extra clear sumplu tank

buble magus curve 9 skimmer

rw 4 dalga motoru

newjet 3000 sürkülasyon motoru(bu motordan tek endişem tanka fazla gelmesi yorumlara ve fikirlere açığım)

15kg carib sea kaya spariş verildi beklemedeyiz..

natures ocean canlı kum beyaz

twins su tamamlama üniesi

15w uv filtre

1000v tuncmatik ups

7 kg red sea kova tuz

şimdilik el yapımı 100w led armatür sonra kessil yada radion g3 eklenicek

Kayaların gelmesiyle güzel bir dekor karar verip start vereceğim hemen masamın yanı başıda olan bu tank yoğun çalışma temposuna biraz olsun keyif katıcaktır tek dileğim bu yönde inşallah :)

Ekli dosyayı görüntüle 41909

Ekli dosyayı görüntüle 41910

Ekli dosyayı görüntüle 41911

BUDA ESKİ TANK  POWDER TANGDEN SONRA BÜTN CANLILARI KAYBETTİK TABİKİ ODA AYRI BİR DERT

Ekli dosyayı görüntüle 41912

Moderatör tarafında düzenlendi:
tankınız hayırlı olsun. aynı ölçüde tanka sahibim. takipteyim. ayrıca dükkan doğubank a benziyor. ordamısınız

tankınız hayırlı olsun. aynı ölçüde tanka sahibim. takipteyim. ayrıca dükkan doğubank a benziyor. ordamısınız
teşşekür ederim doğubankda değilim gölcükdeyim elektronik mağza bizimkide 

Hayırlı olsun ,nano tankların çoğalması çok hoş  :thumbsup:

sorunsuz sürdürülebilir bir tank olması dileklerimle

Moderatör tarafında düzenlendi:
hayırlı olsun sorunsuz bir kurulum olur inşallah

benim ofistede 45x45x30 tankım var. :)   

hayırlı olsun sorunsuz bir kurulum olur inşallah

benim ofistede 45x45x30 tankım var. :)   
teşekkür ederim suyumuzu tuzumuzu kayalarımızı koyduk suan beklemedeyiz 2-3 güne su iyice  berraklaşır ve resimleri eklerim :)

üstü tamamen kapalı mı ?
ÜSTÜNDE taç var tamamen kapalı sadece arka ızgara bölümü hava alması için acık fakat zaten radion g3 takılacağı için taç mecburen cıkacak :)  şimdilik bu şekilde dönüyor sistem

Petek menfez denilen malzemeye bide bakın 

tebrikler şimdiden çok güzel gözüküyor

Konu görüntüleyen kullanıcılar