Keşfet

50x50x50 Sumplı akvaryum Sessiz Kafa Motor

forcible79

Yeni Üye
Ad Soyad
Orçun
Merhaba,

50x50x50 alttan sumplı bir akvaryum kurmak istiyorum. Kafa motoru seçminde emin olamıyorum. En sessiz çalışabilecek bi kafa motoru seçmek istiyorum. Jebao DCT 4000 tavsiye ettiler. Bu akvaryum için uygunmudur ve gerçekten sessizmidir. Farklı daha sessiz performans alabileceğim bi kafa motoru önerisinde bulunabilirseniz sevinirim

konuyu 2 kere açmışım. konu pasiftir.silebilirmisiniz. Ben silemedim

Jebao DCT 4000  sessizmi bilemem ama 3000 sessiz değil buzdolabı motoru kadar ses yapıyor bendeki hiç bir yol bulamadım sessizleştirmek için.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bende bulamadım birbirimize alıştık:)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Merhaba,

50x50x50 alttan sumplı bir akvaryum kurmak istiyorum. Kafa motoru seçminde emin olamıyorum. En sessiz çalışabilecek bi kafa motoru seçmek istiyorum. Jebao DCT 4000 tavsiye ettiler. Bu akvaryum için uygunmudur ve gerçekten sessizmidir. Farklı daha sessiz performans alabileceğim bi kafa motoru önerisinde bulunabilirseniz sevinirim
Orçun bey Merhaba 125 litrelik bir tankta zaten 4000 lik kafa motoru kullanamazsınız öncelik ile onu söylemek istiyorum 50 50 50 ebadlarında tankınıza kullanmanız gereken kafa motoru 2300 lük olabilir tavsiye eden kim ise gerçekten şaşkınlık içindeyim benim akvaryumum 120x60x55 ebeadında ve kafa motoru olarak honya 3500 kullanıyorum ki ne fazla ne az sizin 125 litrelik tankta 4000 lik kafa motoru kesinlik ile ve kesinlik ile OLMAZ ....

Jebao DCT 4000  sessizmi bilemem ama 3000 sessiz değil buzdolabı motoru kadar ses yapıyor bendeki hiç bir yol bulamadım sessizleştirmek için.
Melih bey 3000 likten kastınız sanırım newjett 3000 öyle tahmin etttim bir an :)  newjett 3000 lerin bazı serilerinde ses sorunu var sesden ziyade bir uğultu durumu var o yüzden genelde eski seriler en iyileridir 

Konu görüntüleyen kullanıcılar