Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık olarak 2 aydır faaliyette olan akvaryumumu sizlerle paylaşmak istedim. Kurulumu en başından beri paylaşmak nasip olmadı ancak yine de aklımda kalanları paylaşacağım. Eski resimler yerine en güncel resimlerini ve videosunu yükleyeceğim.
Kurulum ekipmanları, resimler vs. hepsi aşağıdaki gibidir.
Akvaryum : Arkadan sumplı (ortadan iniş iki yandan dönüşü var) 55x60x45 toplamda sump ile birlikte 150 litre su kapasiteli akvaryum.PSİ : Bubble Magus Nac 3,5Kafa motoru : 2 adet markasını bilmiyorum.Canlı kaya : Yaklaşık 10kg
Aydınlatma : 4x24 T5 Armatür + moonlight led + royal blue ledDalga motor : 1 adet markasını bilmiyorum
Canlılar : 1 adet s blue tang, 1 adet s yellow tang, 2 adet perçula, 1 adet cleaner karides, 1 adet yengeç, 6 adet conch, 5 adet snail, 1 adet sixline wrasse (gerçi 1 haftadır ortalıklarda yok. Sanırım öldü ve karides yedi )
Kullanılan su : @zafer3885 Zafer abimizden alının ro cihazı silikat reçineli.
Kullanılan Tuz : Aqua reef salt sea
Su tamamlama Ünitesi : DIY
Ekli dosyayı görüntüle 43264Ekli dosyayı görüntüle 43265Ekli dosyayı görüntüle 43266Ekli dosyayı görüntüle 43267Ekli dosyayı görüntüle 43268Ekli dosyayı görüntüle 43269
Bu da videomuz
Kurulum ekipmanları, resimler vs. hepsi aşağıdaki gibidir.
Akvaryum : Arkadan sumplı (ortadan iniş iki yandan dönüşü var) 55x60x45 toplamda sump ile birlikte 150 litre su kapasiteli akvaryum.PSİ : Bubble Magus Nac 3,5Kafa motoru : 2 adet markasını bilmiyorum.Canlı kaya : Yaklaşık 10kg
Aydınlatma : 4x24 T5 Armatür + moonlight led + royal blue ledDalga motor : 1 adet markasını bilmiyorum
Canlılar : 1 adet s blue tang, 1 adet s yellow tang, 2 adet perçula, 1 adet cleaner karides, 1 adet yengeç, 6 adet conch, 5 adet snail, 1 adet sixline wrasse (gerçi 1 haftadır ortalıklarda yok. Sanırım öldü ve karides yedi )
Kullanılan su : @zafer3885 Zafer abimizden alının ro cihazı silikat reçineli.
Kullanılan Tuz : Aqua reef salt sea
Su tamamlama Ünitesi : DIY
Ekli dosyayı görüntüle 43264Ekli dosyayı görüntüle 43265Ekli dosyayı görüntüle 43266Ekli dosyayı görüntüle 43267Ekli dosyayı görüntüle 43268Ekli dosyayı görüntüle 43269
Bu da videomuz
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Moderatör tarafında düzenlendi: