Keşfet

6*24 Watt Armatür - Profesyonel Bir Çalışma

Ad Soyad
Emrah Emiroğlu
arkadaşlar elimdeki 6*24 watt armatür satılıktır, öncelikle şunu belirtmek isterim kar amaçlı uygulanan bir konu değildir, bilginize.

armatür hakkında kısaca bilgiler vericem, sonuçta özel bir atölyede imal edilen ( tarafımdan ) uygulanan bir ekipmandır, şunuda belirtmek isterimki bazı markaların üzerinde imal edildi, örnek verilirse dimmable olmayan ati marka bir ekipmandan daha kaliteli oldugunu söyleye bilirim... tabi bu benim düşüncem takdir sizin.

6*24 WATT ARMATÜR İÇİN GENEL BİLGİLER.

ölçüler: uzunluk :  60 cm

en  : 40 cm

kalınlık :  3.9 mm dir

• Öncelikle belirtmek isterim armatürün tüm reflektörleri her bir lamba için ayrı ayrıdır, tamamiyle %100 GIESEMANN marka orjinal reflektördür.
  • giesemann reflektör ( adet fiyat olarak ortalama almanya satış fiyatı  40 tl civarıdır ) 6*40= 240  tl
  • elektronik balastları tridonic atco 'dur . çift çıkışlı ve 3 adettir adet fiyatı , 30 tl dir. 3*30=90 tl
  • armatür tamamiyle elolsal kaplı hafif alüminyumdan imal edilmiş özel ölçülere istinaden kestirilip demonte edilmiştir, yaklaşık olarak harcanan : 200 tl dir ( cnc kesim ve malzeme + percinleme işlemleri vs.. )
  • 1 adet  fan kullanılmış balastların soğutulması için ve armatür içerisinde balastların direk hava akışına maruz kalmaları için alimünyum dan kanallar kullanılmıştır.
  • armatürün hemen önünde 3 mm kalınlıgında lazer kesim rahatlıkla demonte edebiliceğiniz koruma camı bulunmaktadır ( cam acrylik' tir ) ve 4 ayak ile tersten t-5 lambalara oturmaktadır, kullanımı oldukca basittir,( 40tl )
  • armatür üzerinde gördüğünüz  ve özellikle reflektör bağlantıları ve t-5 floların oturduğu duy  ayakları komple civata ve somunları kromdur (paslanmaz)
  • bana göre armatürün en büyük özelliklerinden biri de olurda balastlardan biri ağrıza yapar ise yada fanda bir ağrıza olur ise rahatlıkla sökülüp yenisi ile değiştirilebilinir. ( tüm ekipman komple demontedir )
  • bu armatürün dıy yapılan armatürlerden ileri kalan en büyük özelliği ise orginal giesemann ve domilüx gibi armatürler tarafımdan incelenerek reflektör ve t-5 arasındaki yükseklik ve acı mesafeleri ölçülerek bu armatürede birebir uygulanmıştır.
arkadaşlar yukarıda da belirttiğim üzere tek tek açıklama yapmamdaki en büyük gaye bu ürünü kar amaçlı satmıyorum,

kendim için aynısından 10*39 nu yapacağım ve  bunu satışa çıkardım, takdir edersinizki marka olarak  aldığımız bir çok armatür var kesinikle bu gün elimdeki bu armatürün bi atinden daha kaliteli olduğunu idda ederim, tabi bu benim takdirim , sizlerin de düşüncelerine saygım var ,

armatür, 4 adet ati T-5 ve 2 adet gieseman t-5 ( totalde 3 mavi 3 beyazdır ) sıfır hiç kullanılmamıştır, filolar ile birlikte 

750 tl dir.

saygılarımla

Emrah EMİROĞLU

0545 335 7733 

Dizayn Domilux'a benzemiş Emrah Bey, elinize sağlık. Duyların rengi dışında gayet şık duruyor :)

Alacak arkadaş güle güle kullansın...

Dizayn Domilux'a benzemiş Emrah Bey, elinize sağlık. Duyların rengi dışında gayet şık duruyor :)

Alacak arkadaş güle güle kullansın...
teşekkür ederim burhan bey, bir çok yönünü domilüx'ten yola çıkarak dizayn ettim.

güncel, lambalar hariçte verebilirim.

arkadaşlar ürün  sıfır flolar ile güncel ...  600 tl. daha aşağı fiyat teklif etmeyiniz lütfen.

syg.

emrah emiroğlu

0545 335 77 33

satılmıştır.

Konu görüntüleyen kullanıcılar