Keşfet

6 Adet True Percula ,fire Goby,deniz Yıldızı,chonc,turbo,nassa Sand Vs. Canlılar

OceanSpecialty

Yeni Üye
Ad Soyad
Kadir
http://

5 adet yaklaşık 1 aydır tankımda bulunan s boy True Percula (4 cm civarındalar) adet fiyatı 45 lira

1 adet yaklaşık 1 yaşında olan ve oturmuş akvaryum canlısı olan true percula ml boy arası ve sırt üstü komple siyah bazı kaynaklarda half black onyx olarakta geçiyor aynı renk ( 7.5_8 cm boylarında) fiyat 120 lira

1 adet fire goby yaklaşık 9 aydır akvaryumda eşi atladığı için satılıktır fiyatı 45 lira

1 adet Dev Turbo Snail 15 tl

Avuç içi boyutlarında gri beyaz renkte kum deniz yıldızı 40 tl

2 adet Endonezya ithal chonc çok büyük chonclar yerli olanlar gibi küçük ve cama yapışıp akvaryumdan düşenlerden değiller sadece kumda duruyorlar kum paspası diyebileceğim fil hortumlu iri chonclardır adet fiyatı 10 tl

3 adet nassa sand snail adet fiyatı 7.5 lira 3ünü 20 liraya veririm

teslimat Zeytinburnu ,Bayrampaşa ve çevresinden ortak noktadan olacaktır

bana ö.m ve 05449088469 nolu cep telf. dan ulaşabilirsiniz. 

Ml true perculayi aldim

Cihan ben Kadir beyle konuşup aldım

Half black percula ml boy olan Emre beye rezervedir, en alttaki palyaçoların fotoğrafında bulunan sol üst köşedeki sırtı siyah s boy perculada Cihan beye rezervedir diğer 4 adet percula ve canlılar günceldir

Yalnız Emre ve Cihan beye beni güldürdükleri için çok teşekkür ediyorum :) :) çok ilginç bir diyalog gerçekten iki kişi arasında geçicek fakat herkesin görebilceği bir diyalog sanki bende yokmuşum duymuyomuşum gibi

_120 tl diyor

_hayır ben konuştum aldım falan çok iyi ya sağolun valla :) :) söz konusu 2 balık sizindir Abi.

Canlıların videosuna linkten ulaşabilirsiniz.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Half black percula ml boy olan Emre beye rezervedir, en alttaki palyaçoların fotoğrafında bulunan sol üst köşedeki sırtı siyah s boy perculada Cihan beye rezervedir diğer 4 adet percula ve canlılar günceldir

Yalnız Emre ve Cihan beye beni güldürdükleri için çok teşekkür ediyorum :) :) çok ilginç bir diyalog gerçekten iki kişi arasında geçicek fakat herkesin görebilceği bir diyalog sanki bende yokmuşum duymuyomuşum gibi

_120 tl diyor

_hayır ben konuştum aldım falan çok iyi ya sağolun valla :) :) söz konusu 2 balık sizindir Abi.
haha  biz cihan beyle görüşmüştük daha önce ikimizde birbirimizin  true  percula aradığını bildiğimiz için koş koş pazara domates gelmiş bitmeden yetiş gibi bir diyalog olmuş cidden :) :)

Ml half black percula Emre beye teslim edilmistir güle güle beslemesini diliyorum, 1 adet s boy percula Cihan beye rezervedir diger canlilarn tamami günceldir

Güncel liste

4 adet percula 45 tl/adet fiyatı( hepsini almak isteyene 160 liraya verebilirim)

l boy fire goby 40 tl

avuç içi çapında kum deniz yıldızı 30 tl

3 adet nassa sand snail 20 tl tümü

2 adet dev chonc 10 tl/adet

turbo snail 15 tl

Canlilar günceldir.

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Geri