Keşfet

6 Aylık, Süleyman Usta Yapımı, 100 X 60 X 55H, 12Mm 3 Cam Extra Clear, Sessiz Taşırmalı Tertemiz Akvaryum Ve Membran Dolap + Sump+ Otomatik Su Ekleme

kar_delen6

Yeni Üye
Ad Soyad
Eser
Merhaba arkadaşlar;

Akvaryumumu 6 ay önce Türkiye' deki en iyi akvaryum ustası olduğuna inandığım Süleyman Usta' ya yaptırdım. 100 x 60 x 55h ölçülerinde. Tamamı 12mm camdan ve 3 cam ekstra clear. Hiçbir camında en ufacık bir çizik vb. yok. Mobilyası 1. sınıf beyaz membran mobilya. Taşırma sistemi arkadan değil, sağ arka yandan; bu sayede arkasını duvara tam yaslayıp yerden kazanabilirsiniz. Arkası siyah fonlu. Taşırma sistemi tamamen sessiz, kulağınızı suyun taştığı yere veya sumpa döküldüğü yere dayayın, en ufak ses duyarsanız sistem komple bedavadır. Yandan taşırmanın üstü siyah plexy ile çok şık bir kapakla kapatılmıştır. Yeterli 2 bölmeli bir sump ı ve 60lt gibi bir otomatik su ekleme haznesi var...

Akvaryum böyle. Şuan çok memnunum ve sistemim çalışıyor. Kafamda eğer yapabilirsem çok farklı bir proje var, zaten çok memnun olduğum bu akvaryumu da bozarsam sadece bu çok farklı proje yüzünden bozarım. Akvaryum bu yüzden satılıktır. 6 ay önce ödediğimin tam yarısını istiyorum 750TL. Pazarlık düşünmüyorum çünkü iyice bedavaya vermek istemem; bu akvaryumun aynısına 2.000TL isteniyor piyasada. Akvaryumu almak isteyen arkadaştan teslimat için 2 hafta izin isteyeceğim çünkü bu 2 haftalık süreçte Süleyman Usta' ya yeni akvaryumumu yaptıracağım ve canlıları direkt aktaracağım. 

Umarım iyi bir arkadaşa gider çünkü gerçekten güzel ve uygun fiyatlı bir akvaryum. Akvaryum Sabiha Gökçen Havalimanı' na çok yakın, Kurtköy' de. Almaya gelecek arkadaşa taşımada yardım edebilirim ama sığması için ticari bir araçla gelmesi lazım. İrtibat ÖM veya 0532 3667566.

Selamlar

1iwh.jpg

q5m.JPG

Moderatör tarafında düzenlendi:
öncelikle hayırlı satışlar Eser, yanlız bazı insanların kulağı çok iyi duyuyor istersen o cümleyi sil sistem komple bedavaya gitmesin , vortech mp40 ses yapıyor, yapmıyor muhabbeti de aslında bunla alakalı birşey :)

Seste iddialıyım Cihan, gel ses duyarsan al götür :)

Bu arada, becerebilirsem yapmayı planladığım ve Türkiye' de ilk olacak yeni projemi forumdan bilen tek kişi sensin, kıymetini bil :)

Eser bey yoksa yeni proje drop off tarzı mı olacak

Söyleyemem Egemen Bey ama şuan bildiğim kadarıyla Türkiye' de örneği yok aklımda olan akvaryumun. Şu akvaryumu satayım, 2-3 hafta içinde görürsünüz ;-)

Güncel.

Akvaryumu alan içindeki 50kg kadar CoralX + Reeflowers kumu da alıp yıkayıp kullanabilir.

Evet herşeyi   ile cok kaliteli bir tank Birde Süleyman usta yapımı. 

Arkadaşlar  gerçekten cok uygun fiat .Alana şimdiden hayırlı olsun.

50kg kadar kum + akvaryum (sump ve mobilyasıyla beraber) 750TL olarak günceldir.

Merhaba;

Bu akvaryumu satarsam yeni yaptıracağım akvaryumda Resf-i Seramik' e özel seramik kayalar yaptırmayı planlıyorum. Bu yüzden akvaryumu alacak arkadaş kayaları da alabilir. Kayalar 4 senedir benim 3 akvaryumumu da gördüler, üzerleri pespembe ve çok çeşitli soft canlılardan Zoa, Polyp, Bubble Anemon, Domates Anemon, Xenia, Tüp Kurdu, Pawona Kaktüs, vb. hatırlayamadığım en az 15-20 çeşit ve renkte bir sürü canlıyla kaplıdır. LPS lerin çoğu kayalara yapışık değil, onları yeni akvaryumuma taşırım ama yapışık olanları kayalarla beraber verebilirim. Kayaları akvaryumla beraber aynı gün aynı kişiye veya akvaryumun boşaltılacağı günde birkaç farklı kişiye verebilirim. Canlılar dahil olarak kayaları 10TL/kg den vermeyi düşünüyorum.   

Eser selam,

eminin güzel bir proje olacaktır, madem Türkiyede ilk olacak, ilk olmanın verdiği ayrıcalık için bence biraz daha indirim yap satılsın akvaryumun, tam sezonda yeni projeye başlamış olursun...

sevgiler.

Abi yenisi 1.500-2.000 TL olan akvaryuma 750TL istedim, daha da öldürürsem gıcık olurum o yüzden bu fiyat iyi fiyat diyorum :)

2. el akvaryumlar hep çoook uzun sürede satılıyor forumlarda veya bedava çok ölü fiyata gidiyor çünkü herkes kendi zevkine göre detay istiyor ve kendi istediği gibi yaptırmak istiyor. Bu yüzden belki de kolay satılmayacağının farkındayım ama 6 aylık tertemiz akvaryumu yarı fiyatından daha da aşağıya verirsem üzülürüm. O yüzden şimdilik bu fiyat ;-)

Bu arada şimdi düşündüm: Kayaların hepsi senden. Yarısı Üsküdar' daki ilk dükkandan, diğer yarısı da Avcılar' daki yeni yerine taşınmadan önceki son dükkandan. 3-4 senelik kayan var bende, duygulanıp ağlayabilirsin istersen :)

Sonbahara yeni sezona yeni akvaryumla girmek istiyorum, ilan günceldir. Akvaryumu satın almak isteyecek arkadaştan yeni akvaryumum gelene kadar 1-2 hafta izin rica edeceğim teslimat için.

* Akvaryum + sump + su ekleme + membran mobilya ve 50kg kum                          750TL

* Üstlerinde 20 den fazla farklı tür kayalara yapışık soft canlılar (8-10 farklı renk Zoa, 30 x 30cm gibi büyük ve üstü full Star Polyp kaplı 1 adet plate kaya, 3 tür Polyp, 3 tür Mushroom, 1 adet Pavona Cactus, 10 kadar minik fosforlu yeşil cüce anemonlar) bulunan 50kg canlı kaya                   10TL/kg

Sonbahara yeni sezona yeni akvaryumla girmek istiyorum, ilan günceldir. Akvaryumu satın almak isteyecek arkadaştan yeni akvaryumum gelene kadar 1-2 hafta izin rica edeceğim teslimat için.

* Akvaryum + sump + su ekleme + membran mobilya ve 50kg kum                          750TL

* Üstlerinde 20 den fazla farklı tür kayalara yapışık soft canlılar (8-10 farklı renk Zoa, 30 x 30cm gibi büyük ve üstü full Star Polyp kaplı 1 adet plate kaya, 3 tür Polyp, 3 tür Mushroom, 1 adet Pavona Cactus, 10 kadar minik fosforlu yeşil cüce anemonlar) bulunan 50kg canlı kaya                   10TL/kg

* Üstlerinde 20 den fazla farklı tür kayalara yapışık soft canlılar (8-10 farklı renk Zoa, 30 x 30cm gibi büyük ve üstü full Star Polyp kaplı 1 adet plate kaya, 3 tür Polyp, 3 tür Mushroom, 1 adet Pavona Cactus, 10 kadar minik fosforlu yeşil cüce anemonlar) bulunan 50kg canlı kaya    

Türkiye' de ilk olacağını söylediğim hayalimdeki proje Drop Off tarzı bir akvaryumdu. Maalesef ben akvaryumu satamadan başka biri (Akvaryum Merkezi Mert) benden önce davrandığı için bu akvaryumumu satıp Drop Off ile değiştirmeme gerek kalmadı. Bu yüzden satış iptaldir... :-(

hayırlısı olsun.. önünde daha zaman var kısmetse ileride yaparsın

Ben araştırıp riskini alıp ilk deneyen olmayı, tutarsa insanlara böyle bir şey de var diye göstermeyi seviyorum Cihan. Mert kurduğuna göre artık benim yapmama gerek kalmadı.

Drop Off projemi konuştuğum ilk kişi sendin. Az sayıda birkaç başka arkadaşla akvaryumcularda vb. denk gelip konuşurken biraz söylemiştim ve bir de yukarıda Egemen Yılmaz adında bir arkadaş doğru tahmin etmişti ama ben doğru olduğunu söylememiştim fikir yayılmasın, ilk ben yapayım diye ama yayılmış :-( Başka yeni proje arayışına gir şimdi işin yoksa, derin kısımda pislik birikmemesi için Almanya' dan özel yapım yukarı su basan sistemler vb. bunu çok güzel araştırmıştım ve çok güzel fikirler bulmuştum ama kısmet değilmiş :-(

Bence siz yapın biz birinci kişi olarak sizi biliriz

Konu görüntüleyen kullanıcılar