Keşfet

60 lt yeni kurulum bulanıklık sorunu

grego

Yeni Üye
Ad Soyad
erkan
Selam arkadaşlar bi kaç sene ardından dayanamayıp iş yerindekini sattıktan sonra bu sefer eve kurdum bu gece 3 üncü gece ve anlamadım bir şekilde su halen bulanık neden anlamadım siz değerli üstadlardan önerilerinizi bekliyorum su ters ozmos ile kuruldu coralix salt mix tuz argonit kum 15 kg civarı ölü Kaya yaklaşık 6 kilo kum armatür kendi yapımım high power Led 16 beyaz 20 royal blue ps BM new qq kafa motoru newjet 1200 tuz oranı su an 1025 sıcaklık 26 derece daha öncede 600 lt kurdum ama bu vakte kadar su berraklaşmıştı şimdi kurduğum bulanık henüz arkadan sumplı tank bu arada kendi yapımım oda

Ekli dosyayı görüntüle 39802

Ekli dosyayı görüntüle 39803

sorun görünmüyor kullandığınız kum yada tuz ile alakalidır fakat geçer

Kurulumunuz öncelikle harlı olsun.

Sürdürülebilir uzunsoluklu bir tank olması dileklerimle 

Kurulum aşamasında bulanıklık kum kaya vs.. Kaynağıdır genelde bu süreç içersinde kısa sürekli elyaf kullanabilirsiniz.Ölü kaya dediğiniz sıfır kaya mı yoksa daha önce kullanılmışmı kurutulmuş bir kaya ise bu bile farklılık yaratır bu süreç içersinde ps de bile bir ayar tuturamayabilirsiniz yani işin özü normal bir durum 

Aklınıza takılabilecek her konuda burdayız 

Keyifli hobiler 

Saygılarımla 

Sorunu hallettim prodibio biodigest üstesinden geldi

Kurulum tüm hızıyla devam ediyor diatom bitti sayılır şu canlı olarak 4 adet conch 1 snail 2 adet siyah palyaço 1 doktor karides 18 kafa zoa küçük birde star polis var şimdilik bir sorun yok gibi arkadaşlar öneri ve görüşlerinizi almak isterim
vZvQbO.jpg
1Nl2L1.jpg
LQWYyJ.jpg

Gayet güzel görünüyor 

Diatom sonunda bir %10 luk su değişimi yapmanızı öneririm

ve periyodik olarak su değişimlerini unutmayın

:thumbsup:

Moderatör tarafında düzenlendi:
güzel maşaallah hayırlı olsun

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Geri