arkadaşlar selam 60x45x40 bir tank yaptırdım 8mm extraclear 15 cm arkadan sumlu aksan akvaryum yapımı yani balıkların yüzdüğü alan 60x30x40 sumpu geniş tutmak istedim olabildiğince
1-bu tanka ps olarak ne önerirsiniz
2-kafa motoru olarak elimde bir eheim compatck 1000 var fazlamı gelir yoksa iyimi
3-aydınlatma olarak mygos marine pro 55 cm düşünüyorum yetermi yada başka önerisi olan varsa açığım (tank reef olucak)
4-kaç kilo kaya lazım hepsi canlımı olmalı
5-kum olarak ne tavsiye edersiniz canlı kum olsun istiyorum çok da kalın olmasın ama
6-ısıtıcı olarak ne önerirsiniz kaç watt ve marka
7-tuz olarak hangi marka tavsiye edersiniz
8- RO dizilimi nasıl olmalı sadece akvaryum için kullanıcam
9- olmazsa olmaz kimyasallar nelerdir
10-dalga motoru olarak ne önerirsiniz
11-cam sileceği olarak ne önerirsiniz
12-sump kısmında ısıtıcı ve ps dışında ne olmalı
sorularım şimdilik bu kadar teşekkür ederim ilk deniz akvaryumu tecrübem olucak. (malzemeler tamamen toplandıktan sonra kurulum konusu açıcağım)
1-bu tanka ps olarak ne önerirsiniz
2-kafa motoru olarak elimde bir eheim compatck 1000 var fazlamı gelir yoksa iyimi
3-aydınlatma olarak mygos marine pro 55 cm düşünüyorum yetermi yada başka önerisi olan varsa açığım (tank reef olucak)
4-kaç kilo kaya lazım hepsi canlımı olmalı
5-kum olarak ne tavsiye edersiniz canlı kum olsun istiyorum çok da kalın olmasın ama
6-ısıtıcı olarak ne önerirsiniz kaç watt ve marka
7-tuz olarak hangi marka tavsiye edersiniz
8- RO dizilimi nasıl olmalı sadece akvaryum için kullanıcam
9- olmazsa olmaz kimyasallar nelerdir
10-dalga motoru olarak ne önerirsiniz
11-cam sileceği olarak ne önerirsiniz
12-sump kısmında ısıtıcı ve ps dışında ne olmalı
sorularım şimdilik bu kadar teşekkür ederim ilk deniz akvaryumu tecrübem olucak. (malzemeler tamamen toplandıktan sonra kurulum konusu açıcağım)