Keşfet

6X24W T5 Armatür, Tunze 9006, Ro, Kaya, Kum, Tuz, Motorlar, Katkılar, Testler, T5, Refraktometre, Su Ekleme Ünitesi

Deathgrip

Yeni Üye
Ad Soyad
Ömer Tanrıkulu
- Kum hariç tüm ürünlerin fotoğrafları ilana eklenmiştir. Kumun fotoğrafı da en kısa zamanda eklenecektir.

- İlan 5 gün boyunca aktif kalacaktır. 5 gün içinde satın alınan ürünler teslim edilecek ve kargolanacaktır. 1 Temmuz akşamından itibaren ilan minimum 1 hafta boyunca pasif kalacaktır. 5 gün içinde alınmış ancak teslim alınmamış ürünleri de bir süreliğine teslim edemeyeceğim. Müsait olduğum zaman ilanı tekrar aktif hale getirip güncelleyeceğim.

İletişim: Özel Mesaj

Kargo: A1-A2-A3-A5-A6-A12 nolu ürünleri sorumluluk tamamen alıcıda olmak kaydıyla kargo ile gönderebilirim. A4'ü kargo ile gönderebilmem mümkün değil. Diğer tüm ürünler kargoya uygundur.

Elden Teslimat: Sadece Kızıltoprak/Kadıköy/İstanbul'daki Opet Benzinci. A5-A6-A12 çok ağır olduğu için sadece evden teslim edilecek.

Önemli Not: Takas ve pazarlık yok maalesef.

A1) 6x24W T5 Armatür (70cm) - 225TL
Yener Yılmaz imalatıdır. Kullanılmıştır. 70x40x7(h) boyutlarında beyaz akrilik kasa. Baştan sona iç/dış bakımı yapılmıştır. Üzerinde 2 tane sıfır Cooler Master fan mevcuttur. Ayrıca fanların hızını kontrol etmek için Cooltek fan kontrol cihazı bağlanmıştır. Fanlar düşük hızda sessiz çalışıyor. 6x Tridonic balast mevcuttur. T5'leri yakmak için 3 ayrı fişi mevcuttur, 2şer 2şer yanmaktadırlar. Panelin üzerinde ay ışığı (moonlight) mevcuttur. Bu şerit led üzerindeki 30 LED'den 3 tanesi yanmıyor. Hiçbir görsel değişiklik yaratmıyor ama yine de yazıyorum. Fanlar ve moonlight 2 ayrı fiş ile kontrol ediliyor. Armatürde plexiglass koruma kapağı mevcuttur. Akrilik ayakları mevcuttur. Armatürün su yüzeyinden yüksekliği 8cm, cam kenarından yüksekliği ise 5cm'dir. Armatür ayakları 70cm akvaryum için tasarlanmıştır. Ayakların mevcut pozisyonu sadece 70cmlik akvaryuma uymaktadır.
- Armatürle beraber ömrü dolmuş 6 adet 24W T5 hediye. (3x Aqua Science Special, 2x Aqua Science Blue, 1x Korallen-Zucht Fiji Purple)

Sıfır Fiyatı: Armatür fiyatları ortada. Bu kadar kaliteli malzeme kullanılmış bir armatürü 400-500TL'den daha ucuza yaptırmanız zor.

A2) Reverse Osmosis, Ara Musluk Parçası, Yedek Silikat Reçine ve Membran Anahtarı - 230TL
Zatek firmasının ürünüdür. Sadece membran filtrelerin birinin dış yüzeyindeki çıkıntılardan birinde ufak bir kırık var. Kırık dışta ve çapak atması şeklinde. Herhangi bir sorun teşkil etmiyor. Herhangi bir sızdırma vs. yok. Zaten 2 saat kadar su arıttım, herhangi bir sıkıntı olmadı. Membran filtresi 8-10 aylık, yenilenmesine ihtiyaç yok. Diğer tüm filtreleri 0 ppm sonuç almak üzere yenilendi. Çıkıştan 0 ppm sonuç alıyorum şuanda. Sıfır gibi, kullanıma hazır. 10 metre de hortumu ve ayrıca açma kapama vanası mevcut. Yanında tesisat ara musluk parçası ve membran anahtarını da vereceğim.

- Üzerinde 2x 1 Mikron Sediment Filtre, 1x Filmtec Membran Filtre, 1x Karbon Filtre ve 1x Silikat Reçine bulunmaktadır.
- Yanında en az yeni bir tüp dolduracak kadar kullanılmamış silikat reçine de vereceğim.
- Teslimatı duruma göre gecikebilir. Musluğu tesisattan sökmem gerekiyor. Alacak kişi bunu bilerek alırsa sevinirim.

Sıfır Fiyatı: Membran anahtarı, yedek silikat reçinesi ve musluk bağlantısı ile minimum 300TL tutacaktır.

A3) Tunze 9006 Protein Skimmer - 450TL
Cem Abi'den (Cem İsapur) aldım ancak kullanmak nasip olmadı. Cem Abi sadece 1 aylığına karantina akvaryumunda kullanmış. PS çok çok temiz durumda, ufak tefek görsel çizikleri var. Kutusu, belgeleri mevcuttur.

Sıfır Fiyatı: 685TL (Ekstrem Akvaryum)

A4) 3x Ati Blue Plus, 2x Ati Coral Plus, 1x Ati Aquablue Special 24W T5 - 250TL (Armatürle beraber alınırsa 240TL)
Sıfır, sorunsuz. Ayrı ayrı alıcılar çıkmadığı sürece beraber satılacaktır.

Sıfır Fiyatı: 268TL (Akvaryum Merkezi)

A5) 18kg Nature's Ocean Natural Coral Reef Rock - 215TL
Sıfır, hiç kullanılmadı. Plate şeklinde mercana uygun kayaların olduğu koli özenle seçilmiştir. RO suda yıkanmış. Frag koyabilmek için üzerine delikler açılmıştır, istendiği takdirde sistemi anlatabilirim.
- Antik resif kalıntılarından elde edilmiş doğal, salınım yapmayan kayalardır.

Sıfır Fiyatı: 225TL (Akvaryum Merkezi)

A6) 25kg Red Sea Coral Pro Tuz - 210TL
Hiç açılmamış, sıfır durumda. Kova değil çuvaldır. En son çıkan yeni formüldür.

Sıfır Fiyatı: 230TL civarında.

A7) Eheim Compact 2000 - 190TL
Sıfır, sadece 1 hafta kadar RO su ile çalıştı. Sorunsuz, kutusunda.

Sıfır Fiyatı: 200TL civarında.

A8) Hydor Koralia Evo 4400 - 170TL
Sıfır, sorunsuz. Sadece denendi. Yeni Evo serisi, sessiz bir motor. 4400lt/h debiye sahip. Eski Koralialardaki gibi mil seramik değil. Motorun gövdesine bağlı ve metal. Böylece daha az ses yapıyor ve mil kırılma derdi yok.

Sıfır Fiyatı: 175TL civarında.

A9) Eheim Compact 3000 - 150TL
8-10 ay kullanılmış. Sadece vantuz tutacaklarından biri kırıktı. Japonla sağlam bir şekilde yapıştırdım ve hiçbir sorunu yok şuanda. Kutusu ve cama asma aparatları yok. Sadece vantuzları ve vantuzların takıldığı parçaları mevcut.

Sıfır Fiyatı: 300TL civarında.

A10) Reef Royal Aquatics ATC Refraktometre - 110TL
Sıfır, sorunsuz.

Sıfır Fiyatı: 115TL (Akvaryum Merkezi)

A11) Otomatik Su Ekleme Ünitesi ve Priz - 110TL
Sıfır, sorunsuz. Yener Yılmaz imalatı. Sadece su basmak için ufak bir motor almanız gerekiyor. Şamandıra tüm akrilik tutacak boyunca aşağı yukarı hareket edip sabitlenebiliyor, geniş bir yükseklik ayarına sahip.

Sıfır Fiyatı: 110TL

A12) 25kg Reeflowers Pearl White Kum 1-1.5mm - 70TL
Sıfır, 15kg kadarını yıkamıştım, tekrar kovaya döktüm.

Sıfır Fiyatı: 80TL civarında.

A13) Mag Flip - Plastik Jileti ile Beraber - 40TL
Kullanılmış ve sıfırdan farksız. 10mm kalınlığındaki camlara kadar kullanılabilir. Plastik jileti ile beraber.

Sıfır Fiyatı: 145TL

A14) Reeflowers 3000ml Ionic Balancer & Trace Elements - 55TL
Sıfır.

Sıfır Fiyatı: 75TL

A15) Reeflowers 500ml Strontium - 30TL
Sıfır.

Sıfır Fiyatı: 42TL

A16) Reeflowers 500ml Potassium Blend - 30TL
Sıfır.

Sıfır Fiyatı: 42TL

A17) Reeflowers Potassium Iodide 75ml (En az %75 dolu) - 10TL
İkinci el.

Sıfır Fiyatı: 18TL

A18) Grotech Akvaryum Eldiveni - 15TL
Sıfır paket. 90cm, 10 adet mevcut.

Sıfır Fiyatı: 18.5TL (Akvaryum Merkezi)

A19) Hydor Multi Light Led Lamba - 25TL
Sıfır, sorunsuz. Su geçirmez. Açma kapama anahtarı var. Ayrıca cam kenarına sabitlenebiliyor. Sump aydınlatması olarak aldım.

Sıfır Fiyatı: 40TL

A20) Salifert Fosfat, Kalsiyum ve Magnezyum Testi - 70TL
Fosfat: Çok az kullanılmış. %75-%95 doludur, tam oranı bilemiyorum. Son kullanma tarihi 06/2015.

Kalsiyum: %75-90 oranında dolu. Son kullanma tarihi 09/2016.

Magnezyum: %75-90 oranında dolu. Son kullanma tarihi 09/2014.

Sıfır Fiyatı: 50TL, 50TL, 57TL (Ekstrem Akvaryum)

A21) Fauna Marin ve Rowa Karbon - 25TL
İkisi aynı kutuda karışık durumda. 750ml civarı mevcut.

Sıfır Fiyatı: Epey yüksek.

A22) E-Jet Pilli Hava Motoru, 5 Metre Yumuşak Hava Hortumu ve Bilimum Hava Hortumu Parçaları - 20TL

Hepsi sıfır, sorunsuz.

Sıfır Fiyatı: 25TL

A23) 10 Metre Yumuşak Mavi Bahçe Hortumu 16x22mm - 20TL
Sorunsuz, tek parça. Birkaç defa su değişimlerinde kullanıldı.

Sıfır Fiyatı: 25TL

A24) Ista Hortum Sabitleyici - 5TL
Sıfır, sorunsuz. Cam kenarlarına takılarak, hortumların sabitlenmesini sağlıyor. Su ekleme motorundan çıkan hortumu sabitlemek için kullanacaktım.

Sıfır Fiyatı: 10TL civarında.

A25) Sera Precision Hassas Cam Termometre - 5TL
Kullanılmış, sorunsuz.

Sıfır Fiyatı: 15TL civarında.

B1) 1,5 Metre Sert Şeffaf Hortum 16x22mm - Herhangi bir ürün alımında hediye
Yeşil şeffaf filtre hortumu.

1zco27n.jpg

2pzwqh5.jpg

auhz6w.jpg

17essj.jpg

28l6o4.jpg

2prftpl.jpg

2n8whf.jpg

eqnvie.jpg

2zjdcvk.jpg

1j15c5.jpg

103eezp.jpg

muhpj8.jpg

28ip6p0.jpg

29usqqg.jpg

1ckfc.jpg

5v5e1d.jpg

11w3kw9.jpg

2dh5spl.jpg

2eo8zur.jpg

r29lzo.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:
Çok güvenilir bir arkadaş kendisinden test aldım ürünleri çok temiz tekrardan teşekkür ediyorum 

A13-A14-A20-A25 satıldı.

Diğerleri güncel.

2 gün boyunca güncel.

Tavana asma haline gelir aslında armatür sadece delinicek o kadar

Tavana asma haline gelir aslında armatür sadece delinicek o kadar

Güncel

İlan pasiftir.

Konu görüntüleyen kullanıcılar