Keşfet

6X54W Hopar, Resun 15000A, Nano Wavebox

webmotion

Yeni Üye
Ad Soyad
serkan
Yoğun iş temposu yüzünden çok uzun zamandan beri foruma giremedim, bu süre içinde cevapsız bıraktığım arkadaşlarım varsa özür diliyorum.

İstanbul, şişlideyim. Ürünleri 6x54 armatür hariç kargo ile de gönderebilirim.

6x54W Hopar armatür, üzerinde 6-7 kullanılmış aqua science flo'lar var. (3 mavi, 3 beyaz), Deniz Bey'den almıştım, yeni bir armatür aldığım için satıyorum. Ayakları ile birlikte. 120cm.

300 TL 275 TL

Hopar armatur 6x14W, hic kullanilmadi, sıfır kutusunda, orjinal flolari ile birlikte, yalnizca ayaklari yok

90 TL 80 TL

Tunze Nano wavebox, coraline alg kaplı, halen tankımda aktif ve sorunsuzca çalışıyor

250 TL

Resun Wavemaker 15000A, coraline alg kaplı, halen tankımda aktif ve sorunsuzca çalışıyor. Kontrol ünitesi var, 3 farklı ayarda dalga yaratabiliyor. Programlanabiliyor. (2 adet var)

125 TL / adet

wave box cok uygunmuş gerçekten

Cabuk satilsin diye uygun tutmaya calistim

Wavebox için mesaj attım size

tum Ö.M. leri cevapladim, ilgi gosteren arkadaslarima cok tesekkur ederim.

satiliklara NAC7 skimmer eklendi, temiz ve sorunsuzdur, 250 TL

soylemeden edemeyecegim, cok konusuldu biliyorum ama bu fiyata gercekten cok iyi bir skimmer. degisik sebeplerle aldim sattim bu benim 3uncu NAC7'im. gerekeni yapar, dogru hacimde ve canli yukuyle kullanirsaniz cok memnun kalacaksiniz. Burun bukenlete cok sasiriyorum, cok guzel bir skimmer.

Moderatör tarafında düzenlendi:
nano wavebox satilmistir

6x54W Hopar armatür, üzerinde 6-7 kullanılmış aqua science flo'lar var. (3 mavi, 3 beyaz), Deniz Bey'den almıştım, yeni bir armatür aldığım için satıyorum. Ayakları ile birlikte. 120cm.

300 TL 275 TL, SATILMIŞTIR

Hopar armatur 6x14W, hic kullanilmadi, sıfır kutusunda, orjinal flolari ile birlikte, yalnizca ayaklari yok

90 TL 80 TL, SATILMIŞTIR

Tunze Nano wavebox, coraline alg kaplı, halen tankımda aktif ve sorunsuzca çalışıyor

250 TL, SATILMIŞTIR

Resun Wavemaker 15000A, coraline alg kaplı, halen tankımda aktif ve sorunsuzca çalışıyor. Kontrol ünitesi var, 3 farklı ayarda dalga yaratabiliyor. Programlanabiliyor. (2 adet var)

125 TL / adet , 100 TL/ adet

Wavebox ve armatürler satılmıştır.

Resun wavemaker kontrol üniteli akıntı motorlarında da hızlı satılması için indirim yaptım. iki adet var, 100 TL/adet

Diğer wavemaker da satılmılştır.

1 adet Resun Wavemaker güncel

125 TL / adet , 100 TL/ adet

Moderatör tarafında düzenlendi:
Resunlar da satılmıştır. Ancak 6x54W armatürü alacak olan arkadaşımla uzundur bir türlü haberleşemedik, sanırım vazgeçti, armatür yeniden satıştadır.

GÜNCEL

6x54W Hopar armatür, üzerinde 6-7 aylık aqua science flo'lar var. (3 mavi, 3 beyaz), Deniz Bey'den almıştım, yeni bir armatür aldığım için satıyorum. Ayakları ile birlikte. 120cm.

300 TL 275 TL

Konu görüntüleyen kullanıcılar