Keşfet

70*45*40h Geri Dönüş

Sefa Ö.

Aktif Üye
Ad Soyad
Sefa ÖZKAN
Merhabalar sevgili insanlar :)

uzun zaman aradan (2-3 sene) sonra tekrar dönüş yaptım.Askerlik evlilik felan vs vs derken aradan bi 2.5 3 sene geçti.Bu sefer baba evine değil kendi şahsi evime kurulum yapıyorum.Büyük tank istemişimdir ama bu sefer kendimi bazı konularda eksik ve bilgilerimin bayat olduğunu anlayınca orta boyda bir tank kurlumuna karar verdim.Fotoları ilerleyen zamanlarda paylaşım yapıcam.Şimdilik akvaryum boş köşede doldurulmayı bekliyor.

70*45*40h yandan sumplu 

4x24w hopar aydınlatma

Boyu WG-428 ps

Dalga motoru daha temin edilmedi.

geri dönüşüm newjet 1700

TUZ red sea pro coral tuz (Asla vaz geçmeyeceğim bir tuz markası)

TANK SOFT-LPS AĞIRLIKLI OLACAKTIR ŞİMDİLİK. :)

Kum tavsiyesi istiyorum sizlerden.Boyutu ne kadar olmalı sizce ne kalın ne ince olsun istiyorum.

Hayırlı olsun yeni tankınız. Umarın uzun soluklu bir tank olur.

bugün itibariyle kaya ve kum takviyesi yaptım.Kumu ekleyince tabi su bulandı rakı gibi oldu.Reeflowers kum Red sea pro coral tuz caribsea kaya ekledim.Şimdilik rakı gibi dönüyor sistem.

Ps açık bbir şekilde çalışıyor sistem.Resimler ektedir.

Moderatör tarafında düzenlendi:
hayırlı olsun aynı armatürü bende kullanıyorum, flolar hoparın floları mı 

Su yavaş yavaş açılıyor.Psyi sulu toplatıyorum.

Uzun bir zamanın ardından anca ilgilenebildim forumla.

Akvaryumdaki değişikler:canlı kayalar eklendi diatom süreci başladı fakat acelecilikten şuanda akvaryumun son durumu görsellerde mevcut.aŞIRI dozajda bir diatom söz konusu heryer kahverengi oldu.

Herşey iyi güzel giderken almış olduğum perculanın birtanesi kuyruk erimesine yakalandı ve yüzgecin birisi çok ufaldı hareket ettiremiyor.Sarımsak özlü yemler kullanıyorum fakat durum ne olacak bilmiyorum.

HASTA OLAN PERCULAMIN FOTOLARI

Ekli dosyayı görüntüle 48123

Ekli dosyayı görüntüle 48124

Ekli dosyayı görüntüle 48125

Ekli dosyayı görüntüle 48126

Ekli dosyayı görüntüle 48127

Ekli dosyayı görüntüle 48128

Ekli dosyayı görüntüle 48129

Ekli dosyayı görüntüle 48130

Ekli dosyayı görüntüle 48131

Ekli dosyayı görüntüle 48132

Malesef percula sabah uyandığımda canını vermiş bir şekilde kayanın dibinde duruyordu. :(   :fishattack:  acele ettik biraz ama neyse artık.Diatom bitmeden canlı eklemesi yapmıcam.

Konu görüntüleyen kullanıcılar