Sefa Ö.
Aktif Üye
- Ad Soyad
- Sefa ÖZKAN
Merhabalar sevgili insanlar
uzun zaman aradan (2-3 sene) sonra tekrar dönüş yaptım.Askerlik evlilik felan vs vs derken aradan bi 2.5 3 sene geçti.Bu sefer baba evine değil kendi şahsi evime kurulum yapıyorum.Büyük tank istemişimdir ama bu sefer kendimi bazı konularda eksik ve bilgilerimin bayat olduğunu anlayınca orta boyda bir tank kurlumuna karar verdim.Fotoları ilerleyen zamanlarda paylaşım yapıcam.Şimdilik akvaryum boş köşede doldurulmayı bekliyor.
70*45*40h yandan sumplu
4x24w hopar aydınlatma
Boyu WG-428 ps
Dalga motoru daha temin edilmedi.
geri dönüşüm newjet 1700
TUZ red sea pro coral tuz (Asla vaz geçmeyeceğim bir tuz markası)
TANK SOFT-LPS AĞIRLIKLI OLACAKTIR ŞİMDİLİK.
Kum tavsiyesi istiyorum sizlerden.Boyutu ne kadar olmalı sizce ne kalın ne ince olsun istiyorum.
uzun zaman aradan (2-3 sene) sonra tekrar dönüş yaptım.Askerlik evlilik felan vs vs derken aradan bi 2.5 3 sene geçti.Bu sefer baba evine değil kendi şahsi evime kurulum yapıyorum.Büyük tank istemişimdir ama bu sefer kendimi bazı konularda eksik ve bilgilerimin bayat olduğunu anlayınca orta boyda bir tank kurlumuna karar verdim.Fotoları ilerleyen zamanlarda paylaşım yapıcam.Şimdilik akvaryum boş köşede doldurulmayı bekliyor.
70*45*40h yandan sumplu
4x24w hopar aydınlatma
Boyu WG-428 ps
Dalga motoru daha temin edilmedi.
geri dönüşüm newjet 1700
TUZ red sea pro coral tuz (Asla vaz geçmeyeceğim bir tuz markası)
TANK SOFT-LPS AĞIRLIKLI OLACAKTIR ŞİMDİLİK.
Kum tavsiyesi istiyorum sizlerden.Boyutu ne kadar olmalı sizce ne kalın ne ince olsun istiyorum.