Keşfet

70W 20000K Metal Halide,3X10 W Led Driver..

spitemre

Üye
Ad Soyad
Emre
Arkadaşlar dıy olarak yaptgım lambası 20000k degerınde amerıkadan getırtdgım max ıkı ay gunde 4 saat kadar kullnadıgım metal halıde frag,nano tank mukemmel otesı bır aydınlatması var,balastı phılıps elektronık  100 tl

2x10w led drıver teklı 10 w led calıstrnasdan 220 gırıs tane 20

1x10w led drıver teklı 10 w led calaıstırma 12v gırıs 20 tl

48 litre bir nano mercan akvaryumum var tek başına yeterli olur mu ayağı veya tutturulabilecek bir yeri var mı

Birakin 48i 100 litreyi bile cok rahat idare eder aski gibi birsey var ustunde nalburdan aldgim L seklindeki aparata takmistim bildginiz armatur oluyor beyaz renk gayet kafa ve govde hareketli

bir resmi var mı

ısınması nasıl

Ahmet bey arka balkonda posetlerın ıcınde falan bır yerde duruyor normal olarak ısınıyor 150 w gıbı degıl flo kadar ısınır merak edecegınız emın olun bırsey yok balastını vermıyorlar o fıyata bu fıyata bundan ıyı aydınlatma yok

açıklamanızdan sonra kesinlikle aydınlatmasından dolayı tereddütüm kalmadı ben akvaryuma montaj konusunda tereddütlüyüm yani bir resmi olsaydı fena olmazdı ben dolu dolu bir mercan akvaryumu istiyorum benim logo da olduğu gibi

Moderatör tarafında düzenlendi:
benim logoda olduğu gibi bir tank hayal ediyorum

Ahmet bey kasa aynı buna benzıyor bendekıde beyaz ufak sık bırsey ve bıde drıver avuc ıcı kadar yanı soyle soylıyım ledle falan o sısıtem hıkaye ıstedgınız benım ıcın cok elzem degıl satılmasada olur mutlaka lzım olacaktır ben bırının ısıne yarasın dıye dusndum..

Konu görüntüleyen kullanıcılar