Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Osman bey problemin kutudan olduğuna eminmisiniz? Eğer kutudan olduğuna eminseniz herhangi bi elektronik tamircisine kutuyu açınca kutunun arka duvarına yalıtımlı yapıştırılmış tristörleri değiştirtirseniz olay halolur 10-15 tl ye yaparlar ama aynı kodlu tristörlerle değiştirmeniz gerekiyor. Sürücüye bağlıyken motor hafif bi çeyrek tur dönüp duruyorsa motor bloku arızalıdır sürücüde bişi yoktur. Yok ben uğraşmam diyorsanız elimde kullanılmamış sadece motor bağlantısını yapmak için kapağı açılmış bi sürücü devresi var. Ben almanyadan 80€ ya almıştım. En sevmediğim şey fiyat sölemek
devrem şunun içini açıp bir resmini gönderirmisin ?.yada arızası ne ?
ben bu kutuyuda devreyide daha evvel görmedim ama bahsedildiğine göre olay transistörde kalıyorsa karaköyden muadilini yada kendisini bulur değiştiririz.
sen okıyabiliyorsan transistörlerin kodlarınıda yaz.ben internetten bakarım neymiş diye.ve hakkaten transistörse karın ağrısı ben onları değiştirecek teknolojiye sahibim