Keşfet

75X60X60(H) 10Mm Rodajlı Full Takım Tank.komple Takım

EMES REKLAM

Yeni Üye
Ad Soyad
serdar gönderen
 75x60x60)h) 10mm rodajlı sumplı takım akvaryum

akvaryum + dolabı + sump + 160watt aquareef led aydınlatma + 9watt UV filtre + 2 ad tunze6025 akıntı motoru + kumu + 30kg canlı kayalaları + ısıtıcı + OR2500 sump motoru+ 12volt su ekleme sistemi  komple takım daha birçok ekipman yanında verilecek.

arkadaşlar tank yeni yapıldı 1ay oldu bebeğin için kurulumdan vaz geçtim. 

PAZARLIKSIZ FİYAT 750 TLDİR. ( acil satılması için fiyat uygundur. pazarlık yok)

DETAYLAR İÇİN LÜTFEN 0545 322 83 74 NOLU TELDEN ULAŞIN ÖZELDEN MESAJ ATMAYIN.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hangi il hocam?

kusura bakmayın arkadaşlar ili belirtmemişim ilanın başında mevcut olduğu için.

akvaryum kocaeli( izmit merkez) de.

saygılar..

Serdar beyden daha önce alışveriş yapmış biri olarak belirtmeliyim ki, eli bol gönlü güzel bir hobicidir.  :thumbsup:

Serdar hocam gözün aydın şimdiden. Allah analı babalı büyütsün.  :party2:

Serdar beyden daha önce alışveriş yapmış biri olarak belirtmeliyim ki, eli bol gönlü güzel bir hobicidir.  :thumbsup:

Serdar hocam gözün aydın şimdiden. Allah analı babalı büyütsün.  :party2:
teşekkürler hüseyin bey. 

acil nakitihtiyacım olmasa bukadar uygun asla vermem bedavadan biraz pahalıya... :) ..

saygılar..

Cep telefonundan girdiğim için ili görememiştim kusura bakmayın. Fiyat gerçekten çok iyi, izmir içi olsaydı tankı büyütmeyi düşünürdüm. İyi satışlar.

Arkadaşlar yazılan özel mesajlara usulen cevap yazdım vakit ayırıp gönderdikleri için.ama bundan sonra cevap alamicaksiniz ilanda belirttim lütfen telden ulaşın mesaj atmayin.

Bu fiyata komple akvaryum ben bunu anlamıyorum işte neden bu hobinin 2nc eli iyice yerlere düştü. artık herkes nasılsa çok daha ucuza satan var diye bekliyor ve dolayısıyla 2nci el iyice ölüyor :( bana göre bu ilanın açıldıktan 2-3 saat sonra satılmıştır diye kapatılması gerekiyordu 

Kusura bakma Serdar konuya kalabalık yaptım ama gerçekten üzülüyorum

Konu görüntüleyen kullanıcılar