Keşfet

8 cm disi ocaleris

Diğer konu kapatıldığı ve cevap hakkı doğduğu için yazıyorum sayın Mesut Çiftçi. Yellow tang sizin tahmin ettiğiniz üzere satılık değil. Boyu ve formuna göre yellow tange 1750 lira verdiğim de oldu. Tankımda 5 adet var. Siz 25 liraya yerli üretim satılan balığın 150 liraya satarken biraz düşünün derim ???? alan memnun satan memnun olduktan sonra üçüncü şahıslara ne düştüğünü bilecek hayat tecrubeniz olduğunu düşünerek... İzmir de Burak beyin evine kadar istanbuldan aracımla gidip gerekli emeği vererek (İzmir Ürkmez’e) kayaları tek tek tanktan çıkartarak balıkları yakaladım ve evime getirdim. Benimle sağlıklı ve güvendeler. Umarım daha uyguna daha sağlıklı canlı bulursunuz da gözünüz nefsiniz doyar.

Moderatör tarafında düzenlendi:
????????????25 tl den 8 cm yerli bile olsa kabulum bin adet alicam ve hesap noyu at parani da simdi gondericem hocam ayrica fark ettiyseniz orada sizinle alakali hicbirsey yazmadim ben kim olsa gider alir o baliklari bin tl ye izmir dedgimiz yerde 3 saatlik yol ben bir kuş icin kalkip antalyaya gittim zamanında ayrica yine söylüyorum ben baska birsey bahsettim orada yine diyorum kim olsa alirdi o paraya satar satmaz o ayri konu arkadas gibi kimse kalmadi millet iyice uctu bi hummer kafasina 200 tl diyor hobicilerr deginmek istedgm konu baskaydi benim siz olayi farkli yere tasimissiniz

bakın bakalım aşağıdaki cümleler tanıdık gelecek mi? Ya Türkçe konusunda sıkıntınız var ya da ben ifade edemiyorum. Anlattığımdan sorumluyum ama karşı tarafın anlaması konusunda sorumluluk bende değil. Alan kişi ben olduğuma göre?

“Yanliz binde bir cikiyor hocam boyle arkdaslar en basiti alan kisiye sorun yellow tang kaca diye direk 1500 diyecek????????????piyasiyi sagolsun hobici arkdaslar maf etti”

Hocam sen olayi baska boyutta görüyon ben baska boyutta ben arkadaş gibi insanlar artik kalmadi hobi bitti diyorum sen başka anliosun bende alsam zaten 1500 diycem yellowa ordaki amac sen boyle yaptin degil koskaca balik saticilari bile hobici arkdaslar sag olsun piyasiyi boyle yapti diyor yoksa senlik bir durum degil yanlis anlaslma olduysa kb ama olay seninle alakali degil yani

Birşey söylediğinizde ya da yazdığınızda göndermeden önce tekrar okuyun, anlam bütünlüğüne bakın. O yorumu düzeltin, zira beni zan altında bırakıyorsunuz

Konu görüntüleyen kullanıcılar