Keşfet

A&G 8th reef

Ador14

Aktif Üye
Ad Soyad
Adnan
Tekrardan Herkese Selamlar

Bir süre ara verdikden sonra ,taşınma vs işlerin bitmesiyle 2 sene sonra yeni tankla devam diyoruz   :) Tank henüz dolmadı ama işlerin çoğu bitti,ufak birkaç malzeme eksiğim kaldı,onun dışında ready to action :)  Tank ölçüsü : 120*55**55(12cm sağ yan taşırma dahil)--Yener Yılmaz yapımı (camlar12mm-taban 15mm)sump:110*45*40dolap:200(L)*60(w)*98(h)ekipman: BK Doublecone200 RD3Reef Octopus vario6GEO cr612 cal reaktörDomilux 6*39Tunze wavebox6214Jns media reaktörAquamax biopellet reaktörCaribsea specialgrade canlıkumKurulumda herzaman olduğu gibi canlı kum+canlı kaya(busefer sadece sağ taraf)+biopellet+wavebox benim için olmazsa olmazlarım  :)  hep aynı taktik ve sonderece memnunum.....Sps ağırlıklı bir tank olacak,sol tarafa pleksi üstüne fijileri yapıştırma +plastik çubukla ile kendim yaptığım yeni dizaynım tabiki bunu portalda apolim reef-alpaslan beyin tankını forumda görerek denedim,çok beğenmiştim bende denedim,kum yüzeyinin oldukça görünmesini istiyorum,sağ tarafa birşey yapamadım oraya canlı kaya kullanıcağım,,tek büyük parça fiji ,Tuncun tankında duruyor,kurulumda eklenecek.Şimdilik bukadar,Aralık -Ocak ayında sanırım su dolumu yaparım,ağırdan alıyorum zaten bu hobide işin en zevkli kısmı kurulum yapmak  :)  

Ekli dosyayı görüntüle 52904

Ekli dosyayı görüntüle 52905

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hayırlısı olsun adnan abi kalite gelio gene

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hayırlısı olsun adnan abi kalite gelio gene

saol teşekkürler sefer,,,senide bekleriz tekrardan,,varmı tank plan?

Vayyyyyy hayırlı olsun abi. Yine döktürmüşsün.

Harika bir tank daha geliyor. Gözümüz şenlenecek. Ellerinize sağlık :)

saol teşekkürler sefer,,,senide bekleriz tekrardan,,varmı tank plan?
Adnan abi eşimin tayininden dolayı devamlı bir şehirde kalamıyorum 1 2 seneye bu dert bitcek inş dükkan alıp dükkana kurmayı planlıyorum hayırlısı kaç sene sürer bilmem eninde sonunda döncem[emoji23]

güncelleme  henüz suyumuz yok ama tanka blue tang eklendi  ????sağ tarafada pleksi+çubuk+yapıştırıcı ile dizayn yaptım,,sadece kurulum esnasında tunç da duran canlı fiji büyük parça tankı fişeklemek için kullanılacak

Ekli dosyayı görüntüle 53171

Uzun zamandır gırmıyordum konulara. ve o geri döndü. Hayırlı olsun Adnan abi...  

Bu kayaları görünce tankındaki kayalardan utandım doğrusu???? , yapımla ilgili ayrıntı alalım üstad

Bu kayaları görünce tankındaki kayalardan utandım doğrusu???? , yapımla ilgili ayrıntı alalım üstad
selam,,büyük tek parça kayada ve plekside matkap ile  açılan deliklere plastik şeffaf elbise askısından ihtiyaca göre kesilmiş parça ile birbirine yapıştırıldı,yapıştırıcı würth,patex vs...ikili yapıştırıcı kullanıldı..delik açılamayan parçalar zaten küçük,,,  direkt yapıştırın...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Abi hayırlı olsun yeni kurulum.

Konu görüntüleyen kullanıcılar