Keşfet

Acan lord iskelete çekme

shipper

Yeni Üye
Ad Soyad
Bahadır
Merhabalar,

Tecrübeli özellikle de acanlord beslemiş arkadaşlardan yardım istiyorum. Canlı yaklaşık bir haftadır üst tarafından resimde görüleceği üzere iskeleti görünmeye başladı ve eskisi gibi şişmiyor. Sorun ne olabilir sizce;

Ekli dosyayı görüntüle 52149

Kh , fosfat ve ısı degeriniz nedir

Kh 8.3, fosfat nerdeyse 0 gibi, sıcaklıkta 27-29 derece arası değişiyor. Daha sıcak günlerde 30 u da gördüm. 

Salifert test kitleri ile test ettim. Fosfat için sıfırdan sonra 0.03 var, bunun için de good diyor. Fakat benim renk 0.03 değil sıfıra çok çok yakın yani fosfat yok gibi 

soft türlerinde kh 7  iyidir.fosfatıda 0.05 lere yükseltin.

30 derece çok fazla mutemelen sıcaktandır sıcaklık 27 yi geçmemeli  kh 6-7 fosfat 0.03 seviyelerinde olursa daha stabil olur fostat çok yüksek yada çok düşük ise de doku kayıpları yaşanır.

Sıcaklıktandır. Su degerlerine dayanabilen bir canlıdır.

Sıcaklıktandır. Su degerlerine dayanabilen bir canlıdır.
Kh faktörü olsa uzunca bir süre tank hep 8 kh gibi seyrediyordu. Önceden bir belirtisi bir kötüye gidiş olurdu diye düşünüyorum. Sıcaklık desem ne yazıkki çoğu için sıkıntı fakat yazın o daha sıcak günlerini geride bıraktıktan sonra olması düşündürücü. Gıda desem haftada bir toz mercan yemi ve karides yada donmuş yem veriyorum. Anlamadım gitti hayırlısı

size ve diğer yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara tşkrler

Konu görüntüleyen kullanıcılar