Keşfet

Acayip Acayip Fraglar :)

lanaya

Yeni Üye
Ad Soyad
Hakan Kabaer
merhabalar

tankımda frag işleriyle uğraşıyordum. sonra tankı ve kumu değiştirdim. en ince kumdan kurdum yeni tankı.

bazı fraglar yapmıştım. ince kumu dalga motorlaru uçurup bu küçük fragların üzerini kapatıyor. baktım olmadı kayaların üzerine koydum, ordan da snail ve counchlar sürekli düşürüyor. aşağıdaki adetli fraglar topluca alınacak şekilde gönlünden geçen meblağı veren arkadaşa satılıktır;

1-küçük bir kayada yetişkin boyda 3 adet turkuaz rengi gibi bir renkte ve koyu mavimsi bantları olan mantar

2- 10 kafa kadar göbeği turuncu etrafı ve tantekülleri kahverengi zohantus

3.-2 farklı deniz kabuğunda 3 er kafa yeşil kahvrenegi iri button polyp. aqua kültürdür kolayca kafa veriyor.

4. yumruk kadar bir kayada tek limon sarısı zohantus e tek green by packers zoa. green by packers aqua kültürdür, bende başka bir kayada tek yapıştırdığım bir tane ayda ortalama 3 kafa verdi..

5. küçük bir taşta haki yeşili zoa 10 kafa kadar.

haftasonu yada akşam mesai saatlerinden sora istanbul avrupa yakası evden teslimdir.

Resimlerini Görebilirmiyiz

:)

hımm toplu alım sözkonusu

aslında bunu istiyorum ama

4. yumruk kadar bir kayada tek limon sarısı zohantus e tek green by packers zoa. green by packers aqua kültürdür, bende başka bir kayada tek yapıştırdığım bir tane ayda ortalama 3 kafa verdi

ozman tümüne talibim ( fiyatı özelden konuşsak )

Moderatör tarafında düzenlendi:
merhabalar;

bir çok arkadaşım birim birim fiyatlarını sormuş. zaten küçük küçük fraglar, tek tek uğraşamayacağımdır.

toplu halde biri çıkar bir fiyat söyler alır belki dedim ama madem ısrar var,

hepsi 40 ytl dir.

merhabalar;bir çok arkadaşım birim birim fiyatlarını sormuş. zaten küçük küçük fraglar, tek tek uğraşamayacağımdır.

toplu halde biri çıkar bir fiyat söyler alır belki dedim ama madem ısrar var,

hepsi 40 ytl dir.

öm attım hakan bey

sanırım ilk talipli benim ve bu yüzden hepsini 40 tl ye alıyorum..

bana ne zaman buluşacağımızı yazarsan sevinirim

ha bu arada birisi telefonla aradı aldı filan olmaz değilmi :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
tknr nickli Hakan beye bu akşam verilmek üzre rezerve edilmiştir. tüm mesaj atan arkadaşlara teşekkürler. işten vakit bulamadığım için tek tek cevap yazamıyorum. özürlerimi kabul etmenizi dilerim.

bari ilanı açarken ben ilanı açtım ama boşuna mesaj atmayın aha cep telefonum burdan arayın deseydin daha iyiydi .geçen seferde aynısı oldu.

yakında bu konu üzerine bir başlık açarım ve heralde forumdan atılırım..

=) abi sana karşı mahcubum. ilk satışımı sana önce özelden mesaj atıcam.

benimde başıma en az 10 kere gelmiştir bu olay hakan abiylede yaşadım bu sorunu sen aç bu bahsettigin konuyu hayrettin abi rahatsız olup haklı oldugumuz bir durum ve sonuna kadar arkdandayım

tknr nickli Hakan beye bu akşam verilmek üzre rezerve edilmiştir. tüm mesaj atan arkadaşlara teşekkürler. işten vakit bulamadığım için tek tek cevap yazamıyorum. özürlerimi kabul etmenizi dilerim.
özel mesaj atanlardan biri de bendim, kısmet değilmiş

alana hayırlı olsun diyorum

verilmiştir. yeni sahibine hayırlı olması dileğiyle.

Konu görüntüleyen kullanıcılar