Keşfet

Açik Arttirma Canli Kum 20Kg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dost67

Yeni Üye
Ad Soyad
Murat
Arkadaşlar 2 gün önce tankımı canlılarımı sattım fakat elimde 20 kg belki dahada fazla CORAL REEF LİVE SAND kumum kaldı kovanın içinde suyuyla beraber duruyor 1.5 sene kullandım bitkili tank kurulumu yapacam ordada kullanamam  onun için satılığa çıkardım en yüksek teklifi yapan gelir alır açık arttırma 14 aralık 2014 saat 16:00 sona erecek.Herkese bol tuzlu günler.

İSTANBUL/ÇEKMEKÖY/TAŞDELEN  EVDEN TESLİM EDİLECEK KARGO FALAN LÜTFEN İSTEMEYİN ÇOK AĞIR.

TEKLİFİN ALT RAKAMI 50TL BUNUN ALTINDAKİ TEKLİFLER DEĞERLENDİRİLMEYECEK LÜTFEN EMEĞE SAYGI GÖSTERELİM.

Bir de minumum ne kadar arttirabiliyoruz?

Arttırım size bağlı. kumada fiyat biçemedim nediyeyim diye düşünürken buna karar verdim piyasada kumun kilosu 10 tl bir düşünün en azından belki ihtiyacı olan daha ucuza alacak fiyatıda kendi belirleyecek bütçesine göre benim düşüncem bu.

Kumun kalınlığı nedir hocam

çok ince değil toz gibi değil mm olarak bilmiyorum kutusundada yazmıyor

Kullandiginiz kumu mu satiyorsunuz ?

evet başlıkta yazıyor

canlı demek hatalı ölümcül desek daha doğru olur, bu kumu alan arkadaş yıkamadan sakın kullanmasın doğrudan

Moderatör tarafında düzenlendi:
Yikadiktan snrada bi anlami kalmayacigina gore.

[SIZE=13.63636302948px]Canlı kumun alınma amacı ilk kurulumdaki gerekli olan yararlı bakterilerdir . Yıkamadan kullanılmaz bu şekilde kum, tamamen ölmüştür bakteriler. [/SIZE]

[SIZE=13.63636302948px]Yıkayıncada anlamı kalmaz  artık canlı bir kum sayılmaz o :) [/SIZE]

[SIZE=13.63636302948px]Canlı kumun alınma amacı ilk kurulumdaki gerekli olan yararlı bakterilerdir . Yıkamadan kullanılmaz bu şekilde kum, tamamen ölmüştür bakteriler. [/SIZE]

[SIZE=13.63636302948px]Yıkayıncada anlamı kalmaz  artık canlı bir kum sayılmaz o :) [/SIZE]
Arkadaşlar burası ilan sayfası lütfen değerli görüşlerinizi başka bir platformda yazarsanız daha iyi olur konu gittikçe başka yöne doğru kayıyor anlayışınıza teşekkürederim.

Neden alacak arkadaş bilgileniyo bilmeyen biri alırda olduğu gibi kullanırsa sizcede yazık olmazmı

Birşey olmaz, diğer arkadaş alır kullanır, Balıkları ölür yardım ister canlı kum kullandım hemde der. Niye öldü bunlar der. Debelenir durur, hatta hobiden soğur.

Ama Murat bey parasını kurtarmış olur.

Niye yazıyorsunuz arkadaşlar.

By Nebi

Begenmeyen ihalede düşük teklif verir olur biter :)

Birşey olmaz, diğer arkadaş alır kullanır, Balıkları ölür yardım ister canlı kum kullandım hemde der. Niye öldü bunlar der. Debelenir durur, hatta hobiden soğur.

By Nebi
katılıyorum aynen

Neden alacak arkadaş bilgileniyo bilmeyen biri alırda olduğu gibi kullanırsa sizcede yazık olmazmı
Engin bey herhalde bizde tecrübesiz değiliz burada sizlerle uzun bir zamandır beraberim alacak olan kişi yada kişiler merak etmeyin araştırmadan hiç bir şey almazlar ayrıca benim bilgi verip vermiyeceğimi nerden biliyorsunuz beni tanıyormusunuzki böyle bir yorum yapıyorsunuz forumda bilgi edinebilinecek bölümler  ve ÜSTAD lar mevcut .

By Nebi

Nebi bey ben paracı olsaydım açık arttırma yapmazdım ayrıca burası ilan bölümü sizlerin egolarınızı paylaşacağınız bir yer değil çok istiyorsanız CANLI KUM adı altında bölüm oluşturursunuz ordanda hobiciye yardımcı olursunuz lütfen üslubunuza dikkat ederek yazı yazın burası hepimizin alanı  bu sayfada benim İLAN alanım teşekkürederim.

Begenmeyen ihalede düşük teklif verir olur biter :)
Aynen Seçkin bey adı üzerinde açık arttırma herkese açık istersen 1 tl teklif et ben burada daha önce yapılmamış bir şey yapıyorum belkide yapılmıştır zamanında hediyede verdiim burdan bu bir espri olayıydı yalnış taraflara çekiliyor 1 aydır ilanlarım var kimse demediki tankı bu fiyattan satamassın balığı bu fiyattan satamassın ben kimsenin özeline girmiyorum aksine ararım ihtiyacım olan şeyi sorarım bu fiyata olurmu diye olur derse alırım olmassa ALLAHA EMANET OL derim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Konu görüntüleyen kullanıcılar